Risk assessment of Lactobacillus casei W56 used as "other substances". Opinion of the Panel on Biological Hazards of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Publikasjonsdetaljer
Utgiver : Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)
								
									Internasjonale standardnummer
									:
								
								
																	Trykt
									:
									9788282592307
									
															
Publikasjonstype : Rapport
Serier : VKM Report
År : 2016
									
										Lenker
										:
									
									
																			ARKIV
										:
										
																						hdl.handle.net/11250/2471690
											
										
										
																			FULLTEKST
										:
										
																						vkm.no/download/18.13735ab315c...
											
										
										
																			SAMMENDRAG
										:
										
																						vkm.no/risikovurderinger/allev...
											
										
										
																			OMTALE
										:
										
																						vkm.no/risikovurderinger/allev...
											
										
										
																	
Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.
Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no