Risk assessment of microorganisms in biostimulants. Opinion of the Panel on Biological Hazards of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Publikasjonsdetaljer
Utgiver : Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)
								
									Internasjonale standardnummer
									:
								
								
																	Trykt
									:
									9788282592734
									
															
Publikasjonstype : Rapport
Serier : VKM Report
År : 2017
									
										Lenker
										:
									
									
																			FULLTEKST
										:
										
																						vkm.no/download/18.645b840415d...
											
										
										
																			SAMMENDRAG
										:
										
																						vkm.no/risikovurderinger/allav...
											
										
										
																			OMTALE
										:
										
																						vkm.no/risikovurderinger/allav...
											
										
										
																	
Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.
Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no