Brettpakking av fersk sjømat. Noen viktige momenter for de som skal tilby slike produkter
Publikasjonsdetaljer
Utgiver : Nofima
								
									Internasjonale standardnummer
									:
								
								
																	Trykt
									:
									9788272515903
									
															
Publikasjonstype : Nofimas rapportserie
Serier : Nofima rapportserie
År : 2006
									
										Lenker
										:
									
									
																			ARKIV
										:
										
																						hdl.handle.net/11250/2576793
											
										
										
																	
Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.
Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no
Sammendrag
Brettpakket, fersk sjømat har det vært gjentatte forsøk på å etablere i norsk dagligvare. Denne veilederen gir en ”oppskrift” på hva som i dag kan karakteriseres som ”best practice” for de som ønsker å tilby brettpakkede, ferske sjømatprodukter på det norske markedet.
