Publisert 2008

Les på engelsk

Publikasjonsdetaljer

Utgiver : Nofima

Internasjonale standardnummer :
Trykt : 9788272516559

Publikasjonstype : Nofimas rapportserie

Bidragsytere : Donnelly, Kathryn Anne-Marie; Roest, Joop van der; Karlsen, Kine Mari; Olsen, Petter

Serier : Nofima rapportserie

År : 2008

Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.

Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no

Sammendrag

This ad-hoc standard has been created as part of the EU project ‘Trace the origin of food’ (TRACE). TRACE aims to develop generic and sector-specific traceability systems for use in the food industry. This ‘ad-hoc standard’ forms part of the work undertaken on chicken. This standard is a specification of the information to be recorded in one link, the chicken processors, in chicken distribution chains in order to achieve traceability.

Kontaktpersoner:

Secret Link