Sporing i salt- og klippfiskindustrien – utfordringer og barrierer i produksjonsprosessen
Publikasjonsdetaljer
Utgiver : Nofima AS
Internasjonale standardnummer
:
Trykt
:
978-82-7251-633-7
Publikasjonstype : Nofimas rapportserie
Serier : Nofima rapportserie 3/2008
År : 2008
Lenker
:
FULLTEKST
:
nofimaas.sharepoint.com/sites/...
ARKIV
:
http://hdl.handle.net/11250/25...
Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.
Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no
Sammendrag
Dokumentasjon om egenskapene til maten blir stadig viktigere for forbruker, supermarkedskjeder og myndigheter. Sporbarhet er et verktøy som gjør det mulig å dokumentere og hente fram informasjon om en matvare fra en produksjonskjede ved behov. Nofima har kartlagt graden av sporbarhet for en salt- og en klippfiskprodusent i prosjektet "Sporing i saltfisk- og klippfisk¬industrien - utfordringer og barrierer i produksjonsprosessen." Rapporten beskriver de kritiske punktene for å innføre sporbarhet, i tillegg til å beskrive barrierer og utfordringer for å innføre spor¬barhet for salt- og klippfisk.