Aker Seafood: Superkjølt torsk og hyse fra Båtsfjord via Dalvik på Island til Boulogne sur mer i Frankrike - Vurdering av produkter hos Viviers Marins i Boulogne sur mer 16. januar 2009
Publikasjonsdetaljer
Utgiver : Nofima
								
									Internasjonale standardnummer
									:
								
								
																	Trykt
									:
									9788272517372
									
															
Publikasjonstype : Nofimas rapportserie
Serier : Nofima rapportserie
År : 2009
									
										Lenker
										:
									
									
																			ARKIV
										:
										
																						hdl.handle.net/11250/2565948
											
										
										
																	
Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.
Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no
Sammendrag
Rapporten omhandler forsendelse og kvalitetsvurdering av et parti fersk torskeloins som ble sendt til en mottager i Boulogne sur mer. Torsken ble landet i Båtsfjord, deretter transportert til Dalvik på Island for filetering før den ble sendt til Frankrike. Kvaliteten/ferskheten på loinsen ble vurdert å være meget bra, men for den franske kunden var loinsen for stor, for mørk og for spaltet. Kunden hadde ønske om å bruke produktet til brettpakking for distribusjon i supermarkeder, men den ble oppfattet som uegnet til denne anvendelsen grunnet nevnte forhold.