Barrierer og muligheter for differensiering. Fagrapport 3
Publikasjonsdetaljer
Utgiver : Nofima
Internasjonale standardnummer
:
Trykt
:
9788272519369
Publikasjonstype : Nofimas rapportserie
Serier : Nofima rapportserie
År : 2011
Lenker
:
ARKIV
:
hdl.handle.net/11250/2557673
Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.
Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no
Sammendrag
Denne rapporten presenterer resultater fra prosjektet ”Sjømatnæringen: produktdifferensiering og konkurransefortrinn” som har vært publisert i løpet av 2011. Tre artikler som fokuserer på ulike sider ved differensiering av krokfanget fisk og en artikkel om fangstbasert havbruk gjengis. Rapporten presenterer også planlagte forskningsaktiviteter for 2012.