Publisert 2011

Les på engelsk

Publikasjonsdetaljer

Utgiver : Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)

Internasjonale standardnummer :
Trykt : 978-82-8259-030-3

Publikasjonstype : Rapport

Bidragsytere : Bernhoft, Aksel; Sanden, Monica; Andreassen, Åshild Kristine; Vikse, Rose; Brandtzæg, Per; Finne, Merethe Aasmo; Gifstad, Tron Øystein; Holck, Askild Lorentz; Junttila, Olavi; Konestabo, Heidi Sjursen; Meadow, Richard; Mikalsen, Arne; Nielsen, Kaare Magne; Sorteberg, Hilde-Gunn Opsahl; Nerland, Audun Helge

Serier : VKM Report 2011:17

År : 2011

Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.

Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no