Pressemeldinger Pressemeldinger fra Nofima Les på engelsk 17. sep 2021 Tester urter som virkemiddel i matproduksjon 07. sep 2021 Viktig steg framover for bedre utnyttelse av restråstoff fra matindustrien 03. sep 2021 Ministeren tror utviklingen av superkjølt laks vil akselerere 23. aug 2021 Vil utvikle bærekraftige fôringredienser til fremtidens laks 12. aug 2021 Nytt forskningssenter skal bidra til mer miljøvennlig fiskefôr 08. jun 2021 Dyreforsøkspris til fiskeforskere 27. mai 2021 Vil finne beste praksis for avliving av krabbe 06. mai 2021 Lærer matforedling digitalt 15. apr 2021 Vil redusere energiforbruket i en voksende industri 14. apr 2021 Automatiske detaljmålinger av råstoff 14. apr 2021 Se opptak av frokostwebinar om fremtidens matproduksjon 12. apr 2021 Årsrapporten til CtrlAQUA for 2020 er klar 24. mar 2021 Gir likestillings-oppdrag til Nofima 19. mar 2021 Framtidens RAS-forskere 22. feb 2021 Gjesteredaktør for anerkjent internasjonal journal 15. feb 2021 Ti forskere fra Nofima på prestisjetung liste 13. jan 2021 Ny innfrysningsmetode skal sikre helårlige arbeidsplasser 11. jan 2021 Vil løse plastproblemet med nanoteknologi 07. jan 2021 Kan rensefisk bli matfisk? 04. jan 2021 Vi må spise mer av hele dyret 17. des 2020 25 nye forskningsprosjekter til Nofima 10. des 2020 Grønnsaker gjør lussekattene saftigere og sunnere 01. des 2020 Sikker på at RAS-teknologien er framtiden for oppdrettsnæringen 29. nov 2020 En enda tydeligere smak av Hardanger Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 Neste