Gå til hovedinnhold
Nofima
  • Forskning
  • Tjenester
  • Resultater
  • Om oss
  • English
HjemOm ossPressemeldinger

Pressemeldinger

Pressemeldinger fra Nofima

Les på engelsk

15. mai 2025

Ny EU-satsing skal hjelpe oppdrettsnæringen

13. mai 2025

Det nye prosjektet FastHold vil redusere matsvinn med riktigere holdbarhetsdato 

09. apr 2025

DigiFoods utvikler fremtidens sensorer for matindustrien

20. mar 2025

Beredskapslageret ditt mangler en viktig ingrediens

17. mar 2025

Salg av befruktet rogn fra Det nasjonale avlsprogrammet for torsk

12. mar 2025

Felles europeisk samarbeid om ny mat av alger

27. feb 2025

Norsk spekeskinke med verdensklasse-ambisjoner

17. feb 2025

Asbjørn Bartnes blir ny kommunikasjonsdirektør i Nofima

13. feb 2025

Nye innpakningsregler fra EU – slik påvirker de deg

07. feb 2025

Nofima-direktør skal bidra til å styrke norsk matsikkerhet

31. jan 2025

Nofima og Campus Ås får millioner til kommersialisering av forskning

02. jan 2025

Tester automatisk fjerning av kveis med vannskjæring og robotteknologi

18. des 2024

Vil forbedre produksjonen av stor laksesmolt

16. des 2024

Bønder som blir lokalmatprodusenter

02. des 2024

Er restråstoff fra kylling nøkkelen til grønnere laksefôr?

13. nov 2024

Forskere vil ha elever med i kampen for å redde tareskogen

24. okt 2024

Kan et bad gjøre fiskefileten listeria-fri? 

15. okt 2024

Ny nettside samler matfaglig kompetanse for lokalmatprodusenter

08. okt 2024

Fisker, formidler og «forskningsassistent»

01. okt 2024

Nofima-forskere blant verdens mest innflytelsesrike

18. sep 2024

Med hjerte for kylling og mennesker

18. sep 2024

Lokalmatprodusenter lærer å lage manchego-inspirert geitost og yoghurt av geitemelk

09. sep 2024

Hva kreves for vellykket smoltproduksjon i fremtiden?

29. aug 2024

Ny rapport vurderer alternative modeller for kongekrabbefisket  

1 2 3 4 5 6 7 8 Neste
HjemOm ossPressemeldinger

Abonner på nyhetsbrev om forskning på mat

Få siste nytt om matforskning, tips om arrangementer for matprodusenter og vitenskapelige publikasjoner om mat på e-post hver fredag.


Gå til toppen av siden

Sentralbord +47 77 62 90 00

post@nofima.no

faktura@nofima.no

Muninbakken 9-13, Stakkevollan
Postboks 6122
NO-9291 Tromsø

Besøks- og postadresser ➝

Pressekontakt og media ➝

Ansatte ➝

English ➝

Personvernerklæring ➝

Informasjonskapsler ➝

Tilgjengelighetserklæring ➝

RSS ➝


Kommunikasjonsdirektør: Asbjørn Bartnes | Nettredaktør: Lidunn Mosaker Boge

LinkedIn – Instagram – Facebook | Vimeo – YouTube

  • English
  • Forskning
    • Forskningsområder
    • Prosjekter
    • Laboratorier og forsøksanlegg
    • Forskningsprogram finansiert av FFL
  • Tjenester
    • Oversikt tjenester
    • Nettverk og programmer
    • Kurs og arrangementer
  • Resultater
    • Ferske resultater
    • Verdt å vite
    • Tema A-Å
    • Publikasjoner
    • Videoer
    • Næringsnytte
  • Om oss
    • Ansatte
    • For media
    • Ledige stillinger
    • Om Nofima
    • Kontakt oss
    • Organisasjon
    • Nofima som partner i EU-prosjekter
    • Deltagelse i næringsklynger
    • Vår historie

Design og utvikling: Gnist Design

  • English
  • Forskning
    • Forskningsområder
    • Prosjekter
    • Laboratorier og forsøksanlegg
    • Forskningsprogram finansiert av FFL
  • Tjenester
    • Oversikt tjenester
    • Nettverk og programmer
    • Kurs og arrangementer
  • Resultater
    • Ferske resultater
    • Verdt å vite
    • Tema A-Å
    • Publikasjoner
    • Videoer
    • Næringsnytte
  • Om oss
    • Ansatte
    • For media
    • Ledige stillinger
    • Om Nofima
    • Kontakt oss
    • Organisasjon
    • Nofima som partner i EU-prosjekter
    • Deltagelse i næringsklynger
    • Vår historie