Skjermdump fra webinaret

Se vårt frokostwebinar om fremtidens matproduksjon

Bør vi spise mer planter og mindre kjøtt? Det var hovedspørsmålet på Nofimas digitale frokostseminar. Her kan du se det i opptak.

Kontaktperson
Portrettbilde av Øyvind Fylling-Jensen

Forbrukertrendene går mot et mer plantebasert kosthold. Tradisjonelt landbruk med dyrehold utsettes for klimapress.

Onsdag 14. april sendte vi i Nofima et frokostwebinar om fremtidens matproduksjon. Med oss hadde vi fire sentrale politikere: Geir Pollestad (Senterpartiet), Espen Barth-Eide (Arbeiderpartiet), Kriss Rokkan Iversen (MDG) og Bård Ludvig Thorheim (Høyre).

Hvordan blir fremtidens matproduksjon i Norge? Politikere svarte på dette, og noen spørsmål fra seerne ble også stilt til dem. Til sammen fikk vi inn hele 87 spørsmål. Engasjementet var med andre ord stort. Sendingen er på drøye 50 minutter.

PS! Praten fortsetter på Clubhouse torsdag 15. april kl 12

 Råvare og prosess    Sensorikk, forbruker og innovasjon  

Les mer om:

Relatert innhold

  • Nyheter
  • Prosjekter