Gå til hovedinnhold
Nofima
  • Forskning
  • Tjenester
  • Resultater
  • Om oss
  • English
HjemResultaterPublikasjonerRapport

Fant 338 publikasjoner.

Experimental Evidence of Risk Aversion in Consumer Markets: The case of Beef

2004
Rapport

Handlingsplan for FoU-innsats innen fôrressurser til akvakultur

2003
Rapport

Den ukjente helsebomba - grønnkål

2003
Rapport

Kjernemelk. Utnytting av kjernemelkas verdifulle egenskaper. En utredning

2003
Rapport

Prospekt for nytt forskningslaboratorium Ved AKVAFORSK og avlssenter ved AFGC på Sunndalsøra

2002
Rapport

Marine verdier i havområdene rundt Svalbard

2002
Rapport

Rapport forprosjekt "Arvelig variasjon i mørhet i norsk storfekjøtt"

2002
Rapport

Nedbeiting av tareskog i Norge. Rapport fra arbeidsgruppe nedsatt av Fiskeridepartementet og Miljøverndepartementet. Rapport til Fiskeridepartementet

2002
Rapport

Muscle fat content and fatty acid composition of Atlantic salmon fed fish oil or soybean oil diet. (Fish used in diets for middel-aged overweight women)

2002
Rapport

Muscle fat content and fatty acid composition of Atlantic salmon fed fish oil or soybean oil diet (Fish used in healthy student trial)

2002
Rapport

Fant 338 publikasjoner. Vise side 30 av 34:

Forrige 1 2 … 28 29 30 31 32 33 34 Neste
HjemResultaterPublikasjonerRapport

Abonner på nyhetsbrev om forskning på mat

Få siste nytt om matforskning, tips om arrangementer for matprodusenter og vitenskapelige publikasjoner om mat på e-post hver fredag.


Gå til toppen av siden

Sentralbord +47 77 62 90 00

post@nofima.no

faktura@nofima.no

Muninbakken 9-13, Stakkevollan
Postboks 6122
NO-9291 Tromsø

Besøks- og postadresser ➝

Pressekontakt og media ➝

Ansatte ➝

English ➝

Personvernerklæring ➝

Informasjonskapsler ➝

Tilgjengelighetserklæring ➝

RSS ➝


Kommunikasjonsdirektør: Asbjørn Bartnes | Nettredaktør: Lidunn Mosaker Boge

LinkedIn – Instagram – Facebook | Vimeo – YouTube

  • English
  • Forskning
    • Forskningsområder
    • Prosjekter
    • Laboratorier og forsøksanlegg
    • Forskningsprogram finansiert av FFL
  • Tjenester
    • Oversikt tjenester
    • Nettverk og programmer
    • Kurs og arrangementer
  • Resultater
    • Ferske resultater
    • Verdt å vite
    • Tema A-Å
    • Publikasjoner
    • Videoer
    • Næringsnytte
  • Om oss
    • Ansatte
    • For media
    • Ledige stillinger
    • Om Nofima
    • Kontakt oss
    • Organisasjon
    • Nofima som partner i EU-prosjekter
    • Deltagelse i næringsklynger
    • Vår historie

Design og utvikling: Gnist Design

  • English
  • Forskning
    • Forskningsområder
    • Prosjekter
    • Laboratorier og forsøksanlegg
    • Forskningsprogram finansiert av FFL
  • Tjenester
    • Oversikt tjenester
    • Nettverk og programmer
    • Kurs og arrangementer
  • Resultater
    • Ferske resultater
    • Verdt å vite
    • Tema A-Å
    • Publikasjoner
    • Videoer
    • Næringsnytte
  • Om oss
    • Ansatte
    • For media
    • Ledige stillinger
    • Om Nofima
    • Kontakt oss
    • Organisasjon
    • Nofima som partner i EU-prosjekter
    • Deltagelse i næringsklynger
    • Vår historie