Gå til hovedinnhold
Nofima
  • Forskning
  • Tjenester
  • Resultater
  • Om oss
  • English
HjemResultaterPublikasjonerLeder

Fant 26 publikasjoner.

Narrow Scope? How Camel, Ostrich, Oat, Amaranth, and Quinoa Is within Scope

Journal of Aquatic Food Product Technology, 2020
Leder

From Microencapsulation to High Pressure Processing and from Krill to Tilapia

Journal of Aquatic Food Product Technology, 2020
Leder

Happy New Aquatic Food Product Technology Year!

Journal of Aquatic Food Product Technology, 2020
Leder

Publish or Die

Journal of Aquatic Food Product Technology, 2019
Leder

An increase in impact factor for Journal of Aquatic Food Product Technology!

Journal of Aquatic Food Product Technology, 2019
Leder

Editor’s Column: The Hunt for Valuable Components and Proteins from Aquatic Food Products

Journal of Aquatic Food Product Technology, 2019
Leder

Preface

Methods in molecular biology, 2019
Leder

Is European research on aquatic food product technology dead?

Journal of Aquatic Food Product Technology, 2019
Leder

Adding Additional Value to Your Products

Journal of Aquatic Food Product Technology, 2019
Leder

Editor's column: Thank You, Torger!

Journal of Aquatic Food Product Technology, 2018
Leder

Fant 26 publikasjoner. Vise side 2 av 3:

Forrige 1 2 3 Neste
HjemResultaterPublikasjonerLeder

Abonner på nyhetsbrev om forskning på mat

Få siste nytt om matforskning, tips om arrangementer for matprodusenter og vitenskapelige publikasjoner om mat på e-post hver fredag.


Gå til toppen av siden

Sentralbord +47 77 62 90 00

post@nofima.no

faktura@nofima.no

Muninbakken 9-13, Stakkevollan
Postboks 6122
NO-9291 Tromsø

Besøks- og postadresser ➝

Pressekontakt og media ➝

Ansatte ➝

English ➝

Personvernerklæring ➝

Informasjonskapsler ➝

Tilgjengelighetserklæring ➝

RSS ➝


Kommunikasjonsdirektør: Asbjørn Bartnes | Nettredaktør: Lidunn Mosaker Boge

LinkedIn – Instagram – Facebook | Vimeo – YouTube

  • English
  • Forskning
    • Forskningsområder
    • Prosjekter
    • Laboratorier og forsøksanlegg
    • Forskningsprogram finansiert av FFL
  • Tjenester
    • Oversikt tjenester
    • Nettverk og programmer
    • Kurs og arrangementer
  • Resultater
    • Ferske resultater
    • Verdt å vite
    • Tema A-Å
    • Publikasjoner
    • Videoer
    • Næringsnytte
  • Om oss
    • Ansatte
    • For media
    • Ledige stillinger
    • Om Nofima
    • Kontakt oss
    • Organisasjon
    • Nofima som partner i EU-prosjekter
    • Deltagelse i næringsklynger
    • Vår historie

Design og utvikling: Gnist Design

  • English
  • Forskning
    • Forskningsområder
    • Prosjekter
    • Laboratorier og forsøksanlegg
    • Forskningsprogram finansiert av FFL
  • Tjenester
    • Oversikt tjenester
    • Nettverk og programmer
    • Kurs og arrangementer
  • Resultater
    • Ferske resultater
    • Verdt å vite
    • Tema A-Å
    • Publikasjoner
    • Videoer
    • Næringsnytte
  • Om oss
    • Ansatte
    • For media
    • Ledige stillinger
    • Om Nofima
    • Kontakt oss
    • Organisasjon
    • Nofima som partner i EU-prosjekter
    • Deltagelse i næringsklynger
    • Vår historie