Jeg er opprinnelig fra Iran og har bodd i Norge siden 2019—først som masterstudent i IMBRSea-programmet (Marine biological resources), deretter som doktorgradsstipendiat, og nå som en del av Nofima-teamet. Jeg har en doktorgrad i akvakultur–fiskernæring fra Universitetet i Bergen og Havforskningsinstituttet, hvor jeg forsket på bærekraftige fôringredienser som blåskjellensilasje og fermentert tang til atlantisk laks. For tiden jobber jeg som postdoktor i det NFR-finansierte OsmoProtect-prosjektet, med fokus på hvordan kostholds- og cellulære osmolytt påvirker hudhelse og robusthet hos oppdrettslaks. Min erfaring omfatter fôringsforsøk, vurdering av fiskens helse og vekst, samt bruk av molekylære, biokjemiske og kromatografiske teknikker. Jeg er spesielt interessert i sammenhengen mellom ernæring og fysiologi for å støtte bærekraftig og velferdsorientert akvakultur.

+47 403 10 324

+47 55 50 12 12

E-post

Bergen

Ernæring og fôrteknologi