Fant 6678 publikasjoner.
Intermediate wheatgrass (Thinopyrum intermedium) proteins and their network formation – a breadmaking perspective
2025 Doktorgradsavhandling
Chicken Health: Preventing wooden breast by identifying and editing regulators of severe chicken myopathy
Genetic Markers for Tracing Introgression of Farmed Atlantic Salmon (Salmo salar) in Wild Conspecifics
Molecular Ecology Resources, 2025 Vitenskapelig artikkel
Economic incentives for more sustainable fishing?. The case of haddock in coastal Norway
Marine Policy, 2025 Vitenskapelig artikkel
Cellulosebaserte materialer belagt med bionedbrytbare og ikke-bionedbrytbare barrierelag: Egnethet for emballering av mat i utfordrende bruksområder
Revisiting Vitamin and Trace Mineral Nutrition in Atlantic Salmon Farming With Emphasis on Fish Health
Reviews in Aquaculture, 2025 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Post-harvest processing of cultivated kelp for food production
Dietary Protein Hydrolysate From Calanus finmarchicus Reduces Oxidative Stress and Increases Intestinal Health in European Sea Bass (Dicentrarchus labrax) Juveniles
Aquaculture Nutrition, 2025 Vitenskapelig artikkel
Mucosal defences of salmonids in complex RAS environments
Fish and Shellfish Immunology, 2025 Vitenskapelig artikkel
Limited early transcriptome-wide mucosal response to the bacterial pathogen Yersinia ruckeri in Atlantic salmon (Salmo salar) alevins
Developmental and Comparative Immunology, 2025 Vitenskapelig artikkel
Estimates of genetic and environmental (co)variances for vertebral deformities and vaccine-induced side effects in Atlantic salmon
Frontiers in Animal Science, 2025 Vitenskapelig artikkel
Impact of three light smoltification regimes on the performance and genetic parameters of traits in Atlantic salmon
Kvoteportefølje og uutnyttede kvoter
Økonomisk fiskeriforskning: Ledelse, marked, økonomi, 2025 Vitenskapelig artikkel
Raman and NIR spectroscopy: A discussion of calibration robustness for food quality measurements through two case studies
Analytica Chimica Acta, 2025 Vitenskapelig artikkel
Valorization of aquaculture side streams from sea bream and sea bass by enzymatic hydrolysis and fractionation: chemical and biological insights
Frontiers in Nutrition, 2025 Vitenskapelig artikkel
Skiftende allianser i forvaltningen av makrell i Nordøst-Atlanteren
Impact of low-moisture extrusion on carbohydrate constituents and antinutrients of a blend of a faba bean protein concentrate and a beta-glucan enriched oat fraction
Food Research International, 2025 Vitenskapelig artikkel
Dietary Protein-to-Lipid Ratio Influences Feed Intake andUtilization, Body Composition, Fatty Acid Metabolism, andTesticular Growth in Atlantic Salmon Postsmolt
Aquaculture Research, 2025 Vitenskapelig artikkel
Measuring salmon texture – developing methodology based on spectroscopy
2025 Nofimas rapportserie
Evaluating Biosolutions for Sustainable Food Systems: A Review of Safety, Quality, Regulatory, and Sustainability Considerations Within the European Union
Journal of Food Protection, 2025 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonssidene er for tiden ustabile – Anbefaler å søke i NVA (Nasjonalt vitenarkiv)
Publikasjonene her hentes fra NVA (Nasjonalt vitenarkiv), Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6678 publikasjoner. Vise side 1 av 334: