Verdt å vite Her serverer vi noen faktaartikler som vi håper vil gjøre deg enda litt klokere. Vel bekomme! Fisk • Verdt å vite om fiskekvoter• Kræsjkurs i levendefangst• Verdt å vite om fiskens skinn• Derfor krymper fisken når den stekes• Hvor fort bør fisk behandles?• Hvorfor smaker agurksalat så godt til laks?• Bløgging og blod i fisk• Alt du bør vite om salting av fisk• Slik tar du best vare på fangsten• Slik lager du delikat russisk sildesalat• Slik sjekker du hvor fersk fisken er• Sjekkliste for fiskere• Hva skjer i rakfisken?• Vassild eller kvitlaks? Kjøtt • Slik steker du hamburgeren riktig• 5 myter om norsk spekemat• 7 tips til perfekt kjøtt på grillen• På hvilke måter er kjøtt fra ulike dyreslag forskjellig?• Alt du bør vite om kjøtt Kosthold • Verdt å vite om salt• Hvordan spise passe mye?• Mat og kosthold for eldre• Hva er persontilpasset mat?• Alder og aldring Havbruk • Verdt å vite om fiskens skinn• Verdt å vite om rensefisk• Ulike typer oppdrettsanlegg Diverse • Big Data: 5 spørsmål matprodusenter bør stille seg• Radiobølger i matproduksjon• Fem råd for å kommunisere matrisiko• Verdt å vite om digitaliseringens muligheter for norsk matproduksjon• Verdt å vite om tare til mat• Smart bruk av restråstoff• Konservering av mat• Slik lagrer og transporterer man levende snøkrabbe• Dette kan blockhain bety for matindustrien• 5 ting du burde vite om plast• Hermetikk, takk!• Verdt å vite om kveik