I dette prosjektet vil vi undersøke flere sider ved norsk tangproduksjon, fra høsting og sortering til konservering og produktutvikling.
SeaValue
https://nofima.no/prosjekt/seavalue/
prosjekt
https://nofima.no/prosjekt/seavalue/
Viser 1–5 av 5
https://nofima.no/prosjekt/seavalue/
I dette prosjektet vil vi undersøke flere sider ved norsk tangproduksjon, fra høsting og sortering til konservering og produktutvikling.
prosjekt
https://nofima.no/prosjekt/eu-china-safe/
Prosjektet tar opp problemstillinger rundt mattrygghet og matjuks mellom EU og Kina.
prosjekt
https://nofima.no/prosjekt/primefish/
Det overordnede målet med PrimeFish er å forbedre den økonomiske bærekraften til den europeiske fiskeri- og akvakultursektoren.
prosjekt
https://nofima.no/prosjekt/sjomatkvalitet-fra-fjord-til-bord/
I dette tverrfaglige prosjektet har vi studert hele verdikjeden for makrell og oppdrettslaks.
prosjekt
https://nofima.no/forskningsomrade/mat-og-helse/
Et sunt og bærekraftig kosthold forutsetter kunnskap om råvarer, prosessering og produkter. Kvaliteten på maten er avhengig av mange ulike innholdsstoffer og disse påvirker hverandre under prosess, lagring, tilberedning og fordøyelse.
forskning
Viser 1–5 av 5