28. juli 2020
https://nofima.no/nyhet/2020/07/ingen-grunn-til-darlig-samvittighet-for-suppeposen/
Travle dager? Du måtte ty til suppeposen til middag for å komme ut av tidsklemma? Det er det faktisk ingen grunn til å ha dårlig samvittighet for.
nyhet
tørkemetoder, tørking
https://nofima.no/prosjekt/innotork/
Med bedre tørkemetoder og god kunnskapsformidling vil forskningen bidra til at flere nye og næringsrike tørkede matprodukter blir tilgjengelige for nordmenn.
prosjekt
matproduksjon, produktutvikling, prosessering, tørking
https://nofima.no/prosjekt/tastykelp/
I prosjektet skal forskerne blant annet studere komponenter i makroalger som kan brukes som ingredienser i matindustrien, og undersøke effekten av prosessteknologi på innholdet av potensielt farlige stoffer.
prosjekt
alger, bioøkonomi, ingredienser, konservering, kvalitet, makroalger, tang, tare, tørking, varmebehandling