Med spekemat på menyen i sommervarmen kan det ikke gå galt! Eller… det kan det faktisk, men det er svært sjelden.
22. juni 2018
Spekepølsa – den perfekte sommermat
https://nofima.no/nyhet/2018/06/spekepolsa-den-perfekte-sommermat/
nyhet
https://nofima.no/nyhet/2018/06/spekepolsa-den-perfekte-sommermat/
Viser 1–4 av 4
22. juni 2018
https://nofima.no/nyhet/2018/06/spekepolsa-den-perfekte-sommermat/
Med spekemat på menyen i sommervarmen kan det ikke gå galt! Eller… det kan det faktisk, men det er svært sjelden.
nyhet
21. november 2017
https://nofima.no/nyhet/2017/11/pakking-av-spekepolse-korleis-ta-vare-pa-farge-og-smak/
Nesten alt av kjøt og foredla kjøtvarer i Norge blir i dag selt emballert. Varene må ha rett farge og kvalitet for at forbrukarane skal velja dei i butikk og for å hindra unødvendig matsvinn. Me har no fått kunnskap om korleis slica, pakka spekepølse bør handterast under pakking, lagring og i butikk.
nyhet
16. september 2016
https://nofima.no/nyhet/2016/09/heder-for-unik-smak/
Hva gjør du når en av råvarene du bruker ikke lenger finnes tilgjengelig? Gjør som Morten Røsaasen, samarbeid med Nofima for å komme frem til den beste løsningen.
nyhet
11. februar 2015
https://nofima.no/nyhet/2015/02/suksess-med-lokalmat-pa-jevnaker/
På hver sin side av Randsfjorden ligger de to lokalmatprodusentene Hadeland Viltslakteri og Ask, på Ask Gård. Begge produserer kjøttvarer og lever godt i nærheten av hverandre.
nyhet
Viser 1–4 av 4