Med spekemat på menyen i sommervarmen kan det ikke gå galt! Eller… det kan det faktisk, men det er svært sjelden.
22. juni 2018
Spekepølsa – den perfekte sommermat
https://nofima.no/nyhet/2018/06/spekepolsa-den-perfekte-sommermat/
nyhet
https://nofima.no/nyhet/2018/06/spekepolsa-den-perfekte-sommermat/
Viser 1–4 av 4
22. juni 2018
https://nofima.no/nyhet/2018/06/spekepolsa-den-perfekte-sommermat/
Med spekemat på menyen i sommervarmen kan det ikke gå galt! Eller… det kan det faktisk, men det er svært sjelden.
nyhet
1. juli 2016
https://nofima.no/nyhet/2016/07/fem-myter-om-spekemat/
Spekemat hører sommeren til. Har du tenkt over at det finnes en rekke oppfatninger om den norske spekematen, og de er ikke nødvendigvis sanne. Nofimaforsker Margrethe Hersleth presenterer fem myter om norsk spekemat og ikke minst hva forskningen sier om disse.
nyhet
11. februar 2015
https://nofima.no/nyhet/2015/02/suksess-med-lokalmat-pa-jevnaker/
På hver sin side av Randsfjorden ligger de to lokalmatprodusentene Hadeland Viltslakteri og Ask, på Ask Gård. Begge produserer kjøttvarer og lever godt i nærheten av hverandre.
nyhet
https://nofima.no/forskningsanlegg/kjotthall/
Nofimas kjøtthall står til disposisjon for våre kunder, og har utstyr for de fleste prosesser innen foredling av kjøtt.
side
Viser 1–4 av 4