Arkiv for «sjømatproduksjon»

Viser 1–3 av 3

ClimeFish

Klimaendringer pågår akkurat nå og truer bærekraftig vekst av fiskeri- og oppdrettsnæringen over hele verden. Målet med ClimeFish er å bidra til å sikre at økningen i sjømatproduksjonen kommer i områder og for arter der det er potensiale for bærekraftig og robust vekst under den forventede klimautviklingen vi har per idag. På denne måten vil ClimeFish bidra til flere arbeidsplasser samt en bærekraftig utvikling av kyst- og bygdesamfunn.

prosjekt

, , , ,

Foredling av sjømat

Når fisk og skalldyr skal selges fersk, frosset, saltet, tørket eller røkt, kreves det kunnskap om hvordan råstoffet best bevarer sine egenskaper og optimal kvalitet. Nofima har lang erfaring med de tradisjonelle metodene for foredling av fisk og sjømat.

forskning

, , , , , , , , , , , , , ,

Viser 1–3 av 3