16. februar 2017
https://nofima.no/nyhet/2017/02/like-naeringsrik-som-hjemmelaget/
Her kommer gladnyheten til alle tidsklemmeforeldre: Industriproduserte middagsretter kan være nøyaktig like næringsrike som den middagen du lager selv.
nyhet
autoklav, ferdigmat, hurtigmat, shaka, varmebehandling
12. juni 2015
https://nofima.no/nyhet/2015/06/forsiktig-med-maten-var/
Nye teknologier kan legge til rette for mer skånsom behandling av mat, viser en fersk doktorgrad.
nyhet
autoklav, høytrykk, høytrykksprosessering - mat, matteknologi, risteteknologi, shaka, varmebehandling
25. mars 2015
https://nofima.no/nyhet/2015/03/nok-fisk-til-alle/
Norge har som en av verdens ledende fiskeeksportør et betydelig ansvar å ta vare på kvaliteten slik at mest mulig av fisken vi henter opp fra hav og merd blir benyttet på en best mulig måte i et globalt matsikkerhetsperspektiv.
nyhet
holdbarhet, matsikkerhet, shaka, varmebehandling
24. oktober 2014
https://nofima.no/nyhet/2014/10/en-fremtid-for-ristet-mat/
Til tross for utmerkede testresultater har matindustrien enda ikke tatt i bruk ristemetoden som gir matvarer bedre kvalitet og tidsbesparelser i produksjonen.
nyhet
autoklav, matteknologi, shaka, varmebehandling
https://nofima.no/forskningsanlegg/maltidets-hus/
I Måltidets hus deler vi lokaler med bedrifter og fagmiljøer som alle jobber for å skape gode måltider.
side
autoklav, høytrykk, laboratorium, produksjonsutstyr, shaka