Nofima var vertskap for kjøttfagdagen 2018. Her fikk deltakerne et innblikk i hvilke muligheter og utfordringer fremtiden byr på.
27. september 2018
Kjøttets plass i fremtiden
https://nofima.no/nyhet/2018/09/kjottets-plass-i-fremtiden/
nyhet
https://nofima.no/nyhet/2018/09/kjottets-plass-i-fremtiden/
Viser 1–3 av 3
27. september 2018
https://nofima.no/nyhet/2018/09/kjottets-plass-i-fremtiden/
Nofima var vertskap for kjøttfagdagen 2018. Her fikk deltakerne et innblikk i hvilke muligheter og utfordringer fremtiden byr på.
nyhet
3. september 2018
https://nofima.no/nyhet/2018/09/smart-sensorteknologi-kan-gi-bedre-polser-og-pommes-frites/
Full temperaturkontroll gir bedre pølser, kontroll på vanninnhold gir bedre pommes frites, og oversikt over laksens fettmengde gir mer treffsikker kundedifferensiering.
nyhet
https://nofima.no/prosjekt/foodsmack/
En målsetting for norsk matindustri er lønnsom produksjon av bærekraftig og sunn mat som appellerer til forbrukerne. FoodSMaCK er et tverrfaglig forskningsprogram som adresserer disse behovene.
prosjekt
Viser 1–3 av 3