https://nofima.no/prosjekt/vegmeatcrc/
Forbrukerne ønsker sunnere valg, og det er en økende interesse hos industrien for å bruke grønnsaker i bearbeidede kjøttprodukter. Dette er produkter hvor restråstoff, både fra grønnsaks- og kjøttproduksjon, kan benyttes.
prosjekt
mage-tarm modell, pølser, tarmflora, tykktarmskreft
3. september 2018
https://nofima.no/nyhet/2018/09/smart-sensorteknologi-kan-gi-bedre-polser-og-pommes-frites/
Full temperaturkontroll gir bedre pølser, kontroll på vanninnhold gir bedre pommes frites, og oversikt over laksens fettmengde gir mer treffsikker kundedifferensiering.
nyhet
laks, NIR, pommes frites, poteter, pølser, sensorteknologi, spektroskopi
https://nofima.no/forskningsanlegg/kjotthall/
Nofimas kjøtthall står til disposisjon for våre kunder, og har utstyr for de fleste prosesser innen foredling av kjøtt.
side
kjøtt, kjøttproduksjon, kjøttvarer, pølser, spekemat
17. september 2014
https://nofima.no/nyhet/2014/09/arets-kjottfagdag-falt-i-smak/
Kjøtt er i vinden. Samtidig som det stormer rundt kjøtt i et bærekraftperspektiv, kjøper kinesiske Suanghui International opp verdens største svineprodusent Smithfield, for å dekke kinesernes appetitt på svinekjøtt.
nyhet
ernæring, helse, innovasjon, kjøtt, pølser, pulled pork