Den overordnede idéen for «GRØNTiKJØTT» er å utvikle bærekraftige og sunne hverdagsprodukter bestående av kvernet kjøtt med en høy andel (opp til 49 %) grønnsaker.
GRØNTiKJØTT
https://nofima.no/prosjekt/grontikjott/
prosjekt
https://nofima.no/prosjekt/grontikjott/
Viser 1–4 av 4
https://nofima.no/prosjekt/grontikjott/
Den overordnede idéen for «GRØNTiKJØTT» er å utvikle bærekraftige og sunne hverdagsprodukter bestående av kvernet kjøtt med en høy andel (opp til 49 %) grønnsaker.
prosjekt
https://nofima.no/prosjekt/helserelaterte-plantestoffer-i-baer-frukt-og-gronnsaker/
Programmets forskning retter oppmerksomheten mot arter av bær, frukt og grønnsaker som det er mulig å dyrke i Norge og som har et potensiale for økt konsum og økt benyttelse i industrien.
prosjekt
11. november 2015
https://nofima.no/nyhet/2015/11/sunnere-burger/
Du kan kose deg med hamburgeren, og vite at du samtidig får i deg sunne grønnsaker. Det går an.
nyhet
https://nofima.no/forskningsomrade/mat-og-helse/
Et sunt og bærekraftig kosthold forutsetter kunnskap om råvarer, prosessering og produkter. Kvaliteten på maten er avhengig av mange ulike innholdsstoffer og disse påvirker hverandre under prosess, lagring, tilberedning og fordøyelse.
forskning
Viser 1–4 av 4