Prosjektet tar for seg utnyttelse av restråstoff for å sikre et bærekraftig snøkrabbefiske i Barentshavet.
SnøRest
https://nofima.no/prosjekt/snorest/
prosjekt
https://nofima.no/prosjekt/snorest/
Viser 1–6 av 6
https://nofima.no/prosjekt/snorest/
Prosjektet tar for seg utnyttelse av restråstoff for å sikre et bærekraftig snøkrabbefiske i Barentshavet.
prosjekt
11. juni 2015
https://nofima.no/nyhet/2015/06/hvorfor-flytende-margarin-egner-seg-til-steking/
Smør, margarin og flytende margarin er alle «vann i olje»-emulsjoner hvor vannet er fordelt som små dråper i fettet. Dette vannet ser ut til å beskytte stekefettet ved steking.
nyhet
https://nofima.no/prosjekt/actibiosafe/
Rumenske og norske forskere går sammen om å utviklet ny og innovativ bioemballasje med anti-mikrobielle og anti-oksidative egenskaper.
prosjekt
https://nofima.no/forskningsomrade/marin-bioteknologi/
Nofimas forskning bidrar til å øke verdien og bruken av marint råstoff.
forskning
https://nofima.no/forskningsomrade/mat-og-helse/
Et sunt og bærekraftig kosthold forutsetter kunnskap om råvarer, prosessering og produkter. Kvaliteten på maten er avhengig av mange ulike innholdsstoffer og disse påvirker hverandre under prosess, lagring, tilberedning og fordøyelse.
forskning
7. januar 2014
https://nofima.no/nyhet/2014/01/vil-effektivisere-baerekraften-i-lakseoppdrett/
De marine fôrråstoffene erstattes i stadig større grad av plantebaserte råstoffer. Fins det en grense for hvor mye vegetarkost laksen tåler? Marta Bou Mira kan finne svarene.
nyhet
Viser 1–6 av 6