I dette Horisont 2020-prosjektet skal Nofima blant annet måle effektene av sameksistens mellom fiskeri- og havbruksnæringene i Arktis.
ArcticHubs
https://nofima.no/prosjekt/arctichubs/
prosjekt
https://nofima.no/prosjekt/arctichubs/
Viser 1–5 av 5
https://nofima.no/prosjekt/arctichubs/
I dette Horisont 2020-prosjektet skal Nofima blant annet måle effektene av sameksistens mellom fiskeri- og havbruksnæringene i Arktis.
prosjekt
28. mai 2020
https://nofima.no/nyhet/2020/05/bakstelauget-vil-skape-arbeidsplasser/
Dei tre kvinnene som sammen har startet Bakstelauget har totalt nesten 66 års erfaring i lefsebakstfaget, kalt kling i Telemarksområdet. Den nyutviklede klingen med navnet Telemark har fått innpass i dagligvarehandelen.
nyhet
https://nofima.no/prosjekt/sameksistens/
I prosjektet skal forskerne skaffe ny, tverrfaglig kunnskap om hvordan marine næringer kan leve godt sammen langs kysten, og utvikle metoder og modeller for sameksistens.
prosjekt
9. januar 2019
https://nofima.no/nyhet/2019/01/side-om-side-langs-kysten/
Hvordan skal marine næringer leve godt sammen langs kysten? Nofima sparker nå i gang en ny tverrfaglig forskningssatsing på sameksistens mellom ulike kystnæringer. Målet er å skaffe mer kunnskap og bedre verktøy for å sikre en stødig norsk næringsutvikling.
nyhet
11. juni 2018
https://nofima.no/nyhet/2018/06/lokalt-samarbeid-for-bedre-institusjonsmat/
Matfagdagen, som nylig ble arrangert hos Nofima, hadde institusjonsmat som gjennomgangstema. Den samlet deltakere som dekket hele spennet fra medarbeider på kjøkken og kjøkkensjef til ordfører, produsent og leverandør, samt representanter fra de fire forskningsinstitusjonene på Campus Ås.
nyhet
Viser 1–5 av 5