Tenk om vi kastet mindre mat, fikk flere matvarer uten allergener, og kunne bruke mindre energi på matproduksjon?
12. april 2018
Nett-verktøy skal hjelpe matprodusenter å lage sunnere og tryggere mat
nyhet
https://nofima.no/nyhet/2018/04/nett-verktoy-skal-hjelpe-matprodusenter-a-lage-sunnere-og-tryggere-mat/
Viser 1–2 av 2
12. april 2018
Tenk om vi kastet mindre mat, fikk flere matvarer uten allergener, og kunne bruke mindre energi på matproduksjon?
nyhet
https://nofima.no/forskningsomrade/mat-og-helse/
Et sunt og bærekraftig kosthold forutsetter kunnskap om råvarer, prosessering og produkter. Kvaliteten på maten er avhengig av mange ulike innholdsstoffer og disse påvirker hverandre under prosess, lagring, tilberedning og fordøyelse.
forskning
Viser 1–2 av 2