27. november 2018
https://nofima.no/nyhet/2018/11/innfrysing-etter-pakking-er-gunstig/
Innfrysing etter pakking gir sannsynligvis bedre mikrobiologisk kvalitet av torskefileten, noe som igjen gir bedre holdbarhet.
nyhet
levendelagring, mikrobiologi, mikrobiologisk kvalitet, torsk
https://nofima.no/prosjekt/foodmicro-pack/
Det strategiske programmet FoodMicro-Pack skal bidra med ny kunnskap for produksjon og frambud av trygg og holdbar mat, optimale emballeringsløsninger og redusert matsvinn.
prosjekt
dekontaminering, emballasje, emballering, holdbarhet, kontaminering, matsvinn, mattrygghet, mikrobiologi, trygg mat
https://nofima.no/forskningsanlegg/biolab/
Vårt akkrediterte oppdrags- og forskningslaboratorium tilbyr analyser innen kjemi, mikrobiologi og fysikalske målinger.
side
analyse, kjemi, lipid, mikrobiologi, oksidasjon, olje, omega-3, proteiner