Med spekemat på menyen i sommervarmen kan det ikke gå galt! Eller… det kan det faktisk, men det er svært sjelden.
22. juni 2018
Spekepølsa – den perfekte sommermat
https://nofima.no/nyhet/2018/06/spekepolsa-den-perfekte-sommermat/
nyhet
https://nofima.no/nyhet/2018/06/spekepolsa-den-perfekte-sommermat/
Viser 1–3 av 3
22. juni 2018
https://nofima.no/nyhet/2018/06/spekepolsa-den-perfekte-sommermat/
Med spekemat på menyen i sommervarmen kan det ikke gå galt! Eller… det kan det faktisk, men det er svært sjelden.
nyhet
https://nofima.no/verdt-a-vite/hva-skjer-i-rakfisken/
Rakfiskens karakteristiske lukt og smak skyldes prosesser som foregår i fisken mens den ligger lagret. Er fisken trygg å spise? Og hva er det egentlig som skjer i rakfisken? Her får du svar fra forskerne Lars Axelsson og Guro Alette Bjerke.
verdt
5. desember 2014
https://nofima.no/nyhet/2014/12/hvordan-virker-melkesyrebakteriene/
Melkesyrebakterier er en naturlig del av vår tarmflora, og har fått stor oppmerksomhet de siste tiårene på grunn av deres påståtte helsebringende effekt.
nyhet
Viser 1–3 av 3