Prosjektets mål er å sikre mattrygghet og kvalitet, og samtidig utvikle innovative plastemballasjesystemer som kan bidra til økt bruk av resirkulert plast.
RECY-FOOD-PACK
https://nofima.no/prosjekt/recy-food-pack/
prosjekt
https://nofima.no/prosjekt/recy-food-pack/
Viser 1–3 av 3
https://nofima.no/prosjekt/recy-food-pack/
Prosjektets mål er å sikre mattrygghet og kvalitet, og samtidig utvikle innovative plastemballasjesystemer som kan bidra til økt bruk av resirkulert plast.
prosjekt
https://nofima.no/prosjekt/spektral-avbildning-av-matkvalitet/
Utvikling av spektroskopibaserte imaging-teknikker for overvåking, forståelse og optimering av matkvalitet og –prosessering.
prosjekt
https://nofima.no/prosjekt/foodmicrocontrol/
Kontroll med mikroorganismer er en stor utfordring for matprodusenter. Dette strategiske programmet gir ny kunnskap og kompetanse for å forstå vekst, overlevelse, aktivitet og funksjon til mikroorganismer i mat og matproduksjonsmiljøer.
prosjekt
Viser 1–3 av 3