Den overordnede idéen for «GRØNTiKJØTT» er å utvikle bærekraftige og sunne hverdagsprodukter bestående av kvernet kjøtt med en høy andel (opp til 49 %) grønnsaker.
GRØNTiKJØTT
https://nofima.no/prosjekt/grontikjott/
prosjekt
https://nofima.no/prosjekt/grontikjott/
Viser 1–4 av 4
https://nofima.no/prosjekt/grontikjott/
Den overordnede idéen for «GRØNTiKJØTT» er å utvikle bærekraftige og sunne hverdagsprodukter bestående av kvernet kjøtt med en høy andel (opp til 49 %) grønnsaker.
prosjekt
19. februar 2016
https://nofima.no/nyhet/2016/02/smaksbevissthet-skal-oke-kalsalget/
Forbruket av grønnsaker har gått opp de siste årene, men ikke for kålvekster. Nå settes det i gang et forskningsprosjekt der hele verdikjeden er med. Målet er å gjøre kål mer attraktivt – og å finne svaret på om du må velge mellom god smak eller høyt innhold av helsefremmende plantestoffer.
nyhet
11. november 2015
https://nofima.no/nyhet/2015/11/sunnere-burger/
Du kan kose deg med hamburgeren, og vite at du samtidig får i deg sunne grønnsaker. Det går an.
nyhet
https://nofima.no/prosjekt/plantemetabolomikk/
Hovedmålet med dette strategiske prosjektet er å bygge opp og etablere metabolomikk som en generisk metodeplattform for å styrke forskningen innenfor områdene frukt, bær og grønnsaker, råvare- & produktkunnskap og mat & helse.
prosjekt
Viser 1–4 av 4