19. juni 2017
https://nofima.no/nyhet/2017/06/samler-all-kunnskap-om-krabbe/
Når Nofima samler all sin kunnskap om krabbe, er kvalitet og omfang så gjennomgripende at det gir anerkjennelse og begeistring i fagkretser. Nå publiseres Nofima-forskernes samling av etablert kunnskap og forskningsresultater om kongekrabbe og snøkrabbe i den velrennomerte vitenskapelige journalen «Reviews in Fisheries Science & Aquaculture».
nyhet
kongekrabbe, krabber, sjømatindustri, snøkrabbe
5. mai 2017
https://nofima.no/nyhet/2017/05/vi-velger-norsk-snokrabbe-fordi-den-er-billigst/
Dette uttalte en amerikansk importør på sjømatmessa i Boston i slutten av mars. Er det virkelig slik vi vil at norsk krabbe skal oppfattes?
nyhet
internasjonal markedsføring av sjømat, kongekrabbe, krabber, markedsforskning, snøkrabbe
5. mai 2017
https://nofima.no/nyhet/2017/05/smarte-sensorer-gir-best-utnyttelse-av-maten-var/
Sitatet om at vi sender folk til månen, men ikke vet hva suffleen vår inneholder, bør være velkjent for en del av oss. Det imidlertid mange ikke vet, er at instrumentene som nå sendes ut i verdensrommet for å finne spor av liv, også brukes for å bestemme hva maten vår faktisk inneholder.
nyhet
fisk, kjøtt, krabber, sensorer, sjømat, spektroskopi