Formålet med prosjektet er å utvikle et kommersielt produkt som kan vurdere kvalitet på rund hvitfisk i sanntid i industriell hastighet.
KVASS
https://nofima.no/prosjekt/kvass/
prosjekt
https://nofima.no/prosjekt/kvass/
Viser 1–4 av 4
https://nofima.no/prosjekt/kvass/
Formålet med prosjektet er å utvikle et kommersielt produkt som kan vurdere kvalitet på rund hvitfisk i sanntid i industriell hastighet.
prosjekt
1. mars 2018
https://nofima.no/nyhet/2018/03/lysteknologi-kan-sikre-saftig-svinekjott/
Nofimastipendiat Petter Vejle Andersen disputerer 1. mars. Forskningen han har gjort i doktorgraden viser at det er mulig å bruke hurtige målemetoder til å kartlegge svinekjøttets vannbindingsevne.
nyhet
18. januar 2018
https://nofima.no/nyhet/2018/01/forskere-lyser-etter-blod-i-fisk/
En avansert lysmåler utviklet av Nofima byr på en liten revolusjon innen foredling av fisk. Hvitfisk kan sorteres etter blodinnhold i muskelen før noen setter kniven i den. Dermed er det duket for mer effektiv utnyttelse av hver fisk, og bedre lønnsomhet for fiskebedriften.
nyhet
https://nofima.no/prosjekt/spectec/
Nofima har gjennom nesten 40 år bygget opp et sterkt fagmiljø innen spektroskopi - hurtige og ikke-destruktive målinger for prosessoptimering. Vi besitter solid kompetanse av internasjonalt format og en moderne instrumentplattform, som er enestående i Norge og på høyde med det beste i Europa. Dette ønsker vi å utvikle ytterligere gjennom etablering av fyrtårn-satsingen Spectec.
prosjekt
Viser 1–4 av 4