Tenk om vi kastet mindre mat, fikk flere matvarer uten allergener, og kunne bruke mindre energi på matproduksjon?
12. april 2018
Nett-verktøy skal hjelpe matprodusenter å lage sunnere og tryggere mat
nyhet
https://nofima.no/nyhet/2018/04/nett-verktoy-skal-hjelpe-matprodusenter-a-lage-sunnere-og-tryggere-mat/
Viser 1–4 av 4
12. april 2018
Tenk om vi kastet mindre mat, fikk flere matvarer uten allergener, og kunne bruke mindre energi på matproduksjon?
nyhet
https://nofima.no/prosjekt/inobox/
Hovedmålet med iNOBox er å skape en effektiv, lønnsom og bærekraftig matproduksjon som sikrer trygg og næringsrik mat av høy kvalitet.
prosjekt
https://nofima.no/prosjekt/safefood/
Målet med prosjektet er å gjøre "ready-to-eat produkter" basert på kjøtt, fisk og grønnsaker tryggere og forlenge holdbarheten.
prosjekt
12. juni 2015
https://nofima.no/nyhet/2015/06/forsiktig-med-maten-var/
Nye teknologier kan legge til rette for mer skånsom behandling av mat, viser en fersk doktorgrad.
nyhet
Viser 1–4 av 4