https://nofima.no/prosjekt/ressursutnyttelse-i-norsk-lakseoppdrett-i-2016/
Målet med dette prosjektet er å utarbeide en oppdatert evaluering av ressursutnyttelsen i norsk lakseproduksjon med data fra 2016.
prosjekt
fôr, fôrråstoff, ingredienser, laksefôr, råstoff, råvarer, ressursutnyttelse
3. mai 2017
https://nofima.no/nyhet/2017/05/oppdrettslaksen-trenger-marint-omega-3/
Ny doktorgrad viser at marine omega-3-fettsyrer er nødvendig i oppdrettslaksens fôr for å bevare god helse.
nyhet
akvakultur, fiskeernæring, fiskeolje, fôrråstoff, omega-3, oppdrettslaks
26. juni 2015
https://nofima.no/nyhet/2015/06/30-millioner-til-fiskeforsenter/
Forskningsrådet tildelte fredag 30 millioner kroner til Aquafeed Technology Centre hos Nofima i Bergen. Utbyttet vil bli kunnskap om hvordan råvarer i fremtidens fiskefôr kan utnyttes best mulig i fôrprosessering.
nyhet
bioprosesering, fiskeernæring, fiskefôr, fôr, fôrråstoff, fôrteknologi, ingredienser, produksjonsutstyr
https://nofima.no/forskningsanlegg/forteknologisenteret-2/
I vårt anlegg kan vi tilby de beste løsningene for å utvikle og teste nye ingredienser og fôr. Vi har høy kunnskap om teknologi og råvarer, og solid forskningskompetanse.
side
coating, ekstrudering, fiskefôr, fôr, fôrkilder, fôrråstoff, forsøksfôr, fôrteknologi, ingredienser, laks, laksefôr, prosess, prosessering, råvarer, testfôr
7. januar 2014
https://nofima.no/nyhet/2014/01/vil-effektivisere-baerekraften-i-lakseoppdrett/
De marine fôrråstoffene erstattes i stadig større grad av plantebaserte råstoffer. Fins det en grense for hvor mye vegetarkost laksen tåler? Marta Bou Mira kan finne svarene.
nyhet
fiskeernæring, fiskefôr, fôrråstoff, marine fettsyrer, oljer