Sunn og god mat der råvarene utnyttes best mulig har vært målet i det strategiske programmet FoodSMaCK.
22. mars 2021
Matens kvalitet
https://nofima.no/nyhet/2021/03/matens-kvalitet/
nyhet
https://nofima.no/nyhet/2021/03/matens-kvalitet/
Viser 1–4 av 4
22. mars 2021
https://nofima.no/nyhet/2021/03/matens-kvalitet/
Sunn og god mat der råvarene utnyttes best mulig har vært målet i det strategiske programmet FoodSMaCK.
nyhet
https://nofima.no/verdt-a-vite/big-data-5-sporsmal-matprodusenter-bor-stille-seg/
Vi opplever en stor satsing på digitalisering i matindustrien, og spesielt større bedrifter ønsker å dra bedre nytte av dataene sine. Mange har en forventning om at data kan lastes inn i et maskinlæringsprogram og så kommer det automatisk noe smart ut på andre siden. Så enkelt er det ikke.
verdt
https://nofima.no/prosjekt/optimal-matproduksjon-basert-pa-big-data/
Næringsmiddelbedrifter ønsker bedre kontroll på prosessene sine for å oppnå god utnyttelse av råvarer og en jevn og riktig produktkvalitet. OPTIMAT vil bruke Big Data Analytics til å avdekke hittil ukjente sammenhenger mellom råvarekvalitet, prosessering og kvalitet på sluttproduktet.
prosjekt
https://nofima.no/prosjekt/foodsmack/
En målsetting for norsk matindustri er lønnsom produksjon av bærekraftig og sunn mat som appellerer til forbrukerne. FoodSMaCK er et tverrfaglig forskningsprogram som adresserer disse behovene.
prosjekt
Viser 1–4 av 4