Dagens plantebaserte matvarer er i liten grad basert på norske råvarer. I dette prosjektet skal man utvikle helnorske vegetarprodukter basert på norske råvarer og ingredienser.
NORSKVegetar
https://nofima.no/prosjekt/norskvegetar/
prosjekt
https://nofima.no/prosjekt/norskvegetar/
Viser 1–3 av 3
https://nofima.no/prosjekt/norskvegetar/
Dagens plantebaserte matvarer er i liten grad basert på norske råvarer. I dette prosjektet skal man utvikle helnorske vegetarprodukter basert på norske råvarer og ingredienser.
prosjekt
30. september 2019
https://nofima.no/nyhet/2019/09/mange-vil-ha-plantebasert-ferdigmat-men-er-den-alltid-sunn/
Plantebasert mat som alternativ til kjøtt er populært om dagen. Under Forskningsdagene i Oslo fikk 60 deltakere et innblikk i forskningen på utnyttelse av planteproteiner i prosjektet FoodProFuture. Nofima var arrangør.
nyhet
https://nofima.no/prosjekt/foodprofuture/
Hovedmålet for dette prosjektet er å utvikle en kunnskapsplattform for optimal produksjon og utnyttelse av norske proteinrike vekster. Slik at de kan utgjøre råvarene i gode, helseriktige og attraktive plantebaserte matvarer med høyt proteininnhold.
prosjekt
Viser 1–3 av 3