1. april 2019
https://nofima.no/nyhet/2019/04/produktutvikler-bake-norge/
De holder hver sin loff, men det er andre boller når diplombakerne produktutvikler bake-Norge. En rekke nye og forbedrede produkter er kommet i handelen etter at utdanningen startet for mer enn seks år siden.
nyhet
baker, bakeri, diplombaker
4. februar 2019
https://nofima.no/nyhet/2019/02/duften-av-langtidshevet-brod-til-frokost-uten-nattarbeid/
Nattarbeid er slitsomt – både for bakerens kropp og helse og bakeriets lønnsomhet. Langtidsheving ble løsningen for Tromsø Bakeri.
nyhet
baker, bakeri, baking, brød, enzymer
13. november 2015
https://nofima.no/nyhet/2015/11/nofima-bakeren-ny-landslagstrener/
Nofimas baker André Løvaas er betrodd oppgaven som landslagstrener for det norske bakerlandslaget.
nyhet
baker, bakeri, bakerlandslaget, bakervarer, brød
https://nofima.no/forskningsanlegg/bakeri/
Vi har et velutstyrt fullskalabakeri med solide analysemuligheter.
side
baker, bakeri, betaglukan, brød, cerealer, glutenfritt, helsekomponenter, korn, kostfiber, møller