Gå til hovedinnhold

Bør vi spise mer planter og mindre kjøtt? Det var hovedspørsmålet på Nofimas digitale frokostseminar. Her kan du se det i opptak.

Sist oppdatert

Publisert

Emil Bremnes  

Forbrukertrendene går mot et mer plantebasert kosthold. Tradisjonelt landbruk med dyrehold utsettes for klimapress.

Onsdag 14. april 2020 sendte vi i Nofima et frokostwebinar om fremtidens matproduksjon. Med oss hadde vi fire sentrale politikere: Geir Pollestad (Senterpartiet), Espen Barth-Eide (Arbeiderpartiet), Kriss Rokkan Iversen (MDG) og Bård Ludvig Thorheim (Høyre).

Hvordan blir fremtidens matproduksjon i Norge? Politikere svarte på dette, og noen spørsmål fra seerne ble også stilt til dem. Til sammen fikk vi inn hele 87 spørsmål. Engasjementet var med andre ord stort. Sendingen er på drøye 50 minutter.

Se webinaret

Vert: Øyvind Fylling-Jensen. 

Kontaktperson