Fant 749 publikasjoner. Viser side 1 av 30:

Publikasjon
År
Tidsskrift
Kategori

Genetic parameters of slaughter quality traits measured on whole or live Atlantic salmon (CompleteSCAN)

Kettunen, Anne Helena; Mørkøre, Turid; Afseth, Nils Kristian; Nielsen, Dennis Brandborg; Mørch, Troels Thorsen; Khaw, Hooi Ling; Moghadam, Hooman; Hillestad, Borghild

2020

Nofima AS

Utfordringer knyttet til prosessering og analyse av norsk tare, med fokus på sukkertare og butare

Blikra, Marthe Jordbrekk; Skipnes, Dagbjørn; Noriega Fernández, Estefanía ; Skåra, Torstein

2020

Nofima AS

Uttesting av Innomar torsketeine i lab og under kommersielle forhold

Siikavuopio, Sten Ivar; Løkkeborg, Svein; Humborstad, Odd Børre; Martinsen, Gustav; Evensen, Tor Hatten; Hustad, Anette; Haugan, Erling; Martinsen, Ståle

2020

Nofima AS

Utfordringer knyttet til prosessering og analyse av norsk tare, med fokus på sukkertare og butare

Blikra, Marthe Jordbrekk; Skipnes, Dagbjørn; Noriega Fernández, Estefanía ; Skåra, Torstein

2020

Nofima AS

Validering av Evolution 220

Krakeli, Tor-Arne

2020

Nofima AS

Nordatlantiske fiskeoljer og betydning for utnyttelse av omega-3 fettsyrer

Østbye, Tone-Kari K; Berge, Gerd Marit; Krasnov, Aleksei; Romarheim, Odd Helge; Nilsson, Astrid; Hansen, Marianne Helén Selander; Burdge, Graham C.; Irvine, Nicola A.; Ruyter, Bente

2020

Nofima AS

Salterstattere i røkt laks

Heir, Even; Gaarder, Mari Øvrum; Johannessen, Tom Chr.; Holck, Askild Lorentz

2020

Nofima AS

Optimalisering av radiofrekvens (RF) – temperering og tining av hvitfisk. Faglig sluttrapport

Stormo, Svein Kristian; Skåra, Torstein; Anderssen, Kathryn Elizabeth

2020

Nofima AS

Pilotskala raffinering av makrellolje fra restråstoff

Haugen, John-Erik; Oterhals, Åge

2020

Nofima AS

Smaksnøytrale protein fra makrell (SMELL). Delrapport for AP 1

Solstad, Runar Gjerp; Vang, Birthe; Øvrum Gaarder, Mari; Molesworth, Peter Patrick; Aspevik, Tone; Dankel, Elin Katinka; Wubshet, Sileshi Gizachew; Glomm, Wilhelm; Lindberg, Diana

2020

Nofima AS

Mikroalger i fôr, ny løsning for å redusere lusepåslag på laks – Faglig sluttrapport

Hustad, Anette; Vang, Birthe; Eilertsen, Hans Christian; Siikavuopio, Sten Ivar; Sæther, Bjørn-Steinar; Svalheim, Ragnhild Aven; Hansen, Espen Holst; Svenning, Jon Brage; Kousoulaki, Katerina; Whitaker, Ragnhild

2020

Nofima AS

Selection for improved feed efficiency in Atlantic salmon

Gjerde, Bjarne; Hatlen, Bjarne; Boison, Solomon Antwi ; Åsgård, Torbjørn Einar; Kristjánsson, Ólafur Hjörtur; Seim, Rudi Ripman

2020

Nofima AS

Bærekraft og innovasjon i Norsk matsystem

Nykamp, Hilde; Gonera, Antje

2020

Nofima AS

Velferd hos rensefisk – operative velferdsindikatorer (OVI) – RENSVEL. Revidert utgave av rapport 12/2019

Espmark, Åsa Maria Olofsdotter; Noble, Christopher; Kolarevic, Jelena; Berge, Gerd Marit; Aas, Grete Hansen; Tuene, Stig Atle; Iversen, Martin Haugmo; Wergeland, Heidrun Inger; Johansen, Lill-Heidi; Burgerhout, Erik; Gjerde, Bjarne; Lein, Ingrid

2020

Nofima AS

Ekstra tilskudd med astaxanthin i fôret til regnbueørret før sluttmodningen - Kvalitet på rogn og muskel

Olsen, Stein Harris; Tobiassen, Torbjørn; Sandvik, Frode; Kaldberg, Monika; Hustad, Anette; Heia, Karsten; Siikavuopio, Sten Ivar

2020

Nofima AS

Fartøyenes fangst- og føringskapasitet og kvalitet på landet hvitfisk. Bedre kvaliteten på landinger av hvitfisk fra kystflåten

Henriksen, Edgar; Svorken, Marianne; Sogn-Grundvåg, Geir; Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Tobiassen, Torbjørn; Heia, Karsten; Olsen, Stein Harris

2020

Nofima AS

Ringvirkninger av norsk tørrfisk- og saltfisknæring - En analyse med data for 2018, Faglig sluttrapport

Robertsen, Roy; Karlsen, Kine Mari; Nyrud, Thomas; Erraia, Jonas; Fjose, Sveinung

2020

Nofima AS

Publikasjon
År
Tidsskrift
Kategori