Fant 187 publikasjoner. Viser side 8 av 8:

Publikasjon
År
Tidsskrift
Kategori

Traceability Standards and Supply Chain Relationships

Dreyer, Heidi Carin; Wahl, Ragnhild; Storøy, Jostein; Forås, Eskil; Olsen, Petter

2004

Norsk lammekjøt både sunt og godt! Lammekjøtt 2002

Ådnøy, Tormod; Sørheim, Oddvin; Eik, Lars Olav; Haug, Anna; Thomassen, Magny Skinlo; Varszegi, Zsofia

2002

Produksjon

Fivelstad, Sveinung; Taranger, Lasse; Bæverfjord, Grete; Åsgård, Torbjørn Einar

2000

Electronic nose as a potential method for measuring flavour characteristics of pork - a preliminary study

Nilsen, Bjørg Narum; Aaby, Kjersti; Arnkværn, Eli; Blümlein, L; Kvaal, Knut; Risvik, Einar; Ellekjær, Marit Risberg

1997

Surimi from blue whiting (Micromesistius poutassou) produced on board m/s Uksnøy: process and quality

Ofstad, Ragni; Grahl-Madsen, Elisabeth; Solberg, Christel; Burt, J.R.; Hardy, R.; Whittle, K.J.

1992

Publikasjon
År
Tidsskrift
Kategori