Fant 450 publikasjoner. Viser side 18 av 18:

Publikasjon
År
Tidsskrift
Kategori

Hvordan samsvarer mikrobiologiske metoder og TMA med forbrukernes preferanse av fersk-fisk kvalitet?

Hansen, Anlaug Ådland; Tomic, Oliver; Langsrud, Solveig; Esaiassen, Margrethe; Næs, Tormod; Rødbotten, Marit

2010

Norsk Sjømat

Bruk av tre i kontakt med mat

Schirmer, Bjørn Christian; Røssvoll, Elin Halbach

2010

Matindustrien

Forsuringsskader og helbredningsstid for laksesmolt

Kroglund, Frode; Finstad, Bengt; Pettersen, Kristian; Bjørn, P.A.; Teien, Hans-Christian; Salbu, Brit; Rosseland, Bjørn Olav; Nilsen, Tom O; Stefansson, Sigurd; Ebbesson, Lars; Nilsen, Rune; Kristensen, Torstein

2010

?

Nofima Senter for Resirkulering i Akvakultur ? tekniske løsninger og ferske resultater

Terjesen, Bendik Fyhn; Kolarevic, Jelena; Mydland, Liv Torunn; Takle, Harald Rune; Ulgenes, Yngve; Summerfelt, Steve; Good, Chris; Bæverfjord, Grete; Reiten, Britt Kristin Megård; Selset, Roger; Nerland, Ståle; Kittelsen, Arne; Brunsvik, Per S.; Fjæra, Svein Olav; Ibieta, Pablo; Gutierrez, Xavier; Rudi, Knut; Rud, Ida; Åsgård, Torbjørn Einar

2010

Norsk Fiskeoppdrett

Prolonging the shelf-life of salmon: a scientific study

Schirmer, Bjørn Christian; Langsrud, Solveig

2009

Food Engineering and Ingredients

Light waves and food products in display cabinets

Larsen, Hanne; Dahl, Annette Veberg

2009

New Food

Vil hindre bakteriesamtaler

Nesse, Live; Langsrud, Solveig; Møretrø, Trond; Scheie, Anne Aamdal; Benneche, Tore; Vestby, Lene K.

2009

Forskning.no
Norges forskningsråd

Nyrebiopsi for påvisning av smittsomme patogener hos torsk

Isaksen, Trond Einar; Brevik, Øyvind Jakobsen; Midtlyng, Paul J.; Helland, Synnøve; Nylund, Are; Karlsbakk, Egil

2009

Norsk Fiskeoppdrett

Lamb meat – effect of finishing system on quality

Lind, Vibeke; Jørgensen, Marit; Mølmann, Jørgen A; Haugland, Espen; Hersleth, Margrethe

2008

Grassland Science in Europe

Mer marinert grillmoro

Schirmer, Bjørn Christian

2007

Kjøttbransjen

Bieffektsvurderinger hos torsk etter stikkvaksinering – bruk av en vurderingsskala tilpasset torsk

Maira, Claudia; Lystad, Yngve; Schrøder, Merete Bjørgan; Lund, Vera; Gudmundsdottir, Bjarnheidur

2007

Norsk Fiskeoppdrett

Lysbølger som skader matvarene

Larsen, Hanne; Veberg, Annette

2006

Matindustrien

Lysbølger som er skadelige for matvarene

Larsen, Hanne; Veberg, Annette

2006

Emballering

Flekksteinbit i oppdrett

Andreassen, Inger; Falk-Petersen, Inger-Britt; Pedersen, Arvid N.; Tveiten, Helge

2005

Kyst og havbruk

Kvalitetssmolt med resirkulert vann

Ulgenes, Yngve; Eikebrokk, Bjørnar; Prestvik, Øyvind; Sunde, Leif Magne; Ødegaard, Hallvard; Kittelsen, Arne; Bæverfjord, Grete; Berge, Gerd Marit; Åsgård, Torbjørn Einar; Fjæra, Svein Olav

2004

Norsk Fiskeoppdrett

Effekt av fòrolje og levendekjøling

Tomter, Rune; Fjæra, Svein Olav; Einen, Olai

2002

Norsk Fiskeoppdrett

Tekstur i regnbueørret

Hansen, Anlaug Ådland; Unander, Elise; Mørkøre, Turid

2000

Norsk Fiskeoppdrett

Dårlig smak av hardhendt behandling

Seljåsen, Randi; Bengtsson, Gunnar B.; Hoftun, Halldor

2000

InforMAT : tidsskrift fra MATFORSK

Slagkraftige enheter. Evaluering av SND-rapporten "En markedsorientert fiskerinæring"

Arbo, Peter Nicolai; Paulsen, Odd-Arne; Olsen, Bjørn-Eirik; Dreyer, Bent

1997

Norsk fiskerinæring

Målemetoder for teksturegenskaper

Rød, H.; Mørkøre, Turid; Rørvik, Kjell-Arne; Rørå, Anna Maria Bencze

1997

Norsk Fiskeoppdrett

Skal staten plukke "vinnere"? Evaluering av SND-rapporten "En markedsorientert fiskerinæring"

Arbo, Peter Nicolai; Paulsen, Odd-Arne; Olsen, Bjørn-Eirik; Dreyer, Bent

1996

Norsk fiskerinæring

Publikasjon
År
Tidsskrift
Kategori