Fant 455 publikasjoner. Viser side 17 av 19:

Publikasjon
År
Tidsskrift
Kategori

Kan pankreassykdom (PD) gi dårlig slaktekvalitet?

Taksdal, Torunn; Mørkøre, Turid; Wiik-Nielsen, Jannicke; Birkeland, Sveinung

2013

Norske Fiskeoppdrett

Kan Listeria vokse i spiseklar sjømat? – dokumentasjon forventes

Rosnes, Jan Thomas; Kleiberg , Gro haugvaldstad

2013

Norsk Fiskeoppdrett

Nytt modellsystem: Bedre forståelse av kjøttkvalitet

Rønning, Sissel Beate; Hollung, Kristin

2013

Go´mørning

Fett er fett, samma det vel...? Lipidforskningen ved Nofima, Divisjon Mat

Grimmer, Stine J Staavi; Nilsson, Astrid; Baardseth, Pernille

2013

NBS-nytt

Salt: Kjøtt og helse - Kjøttprodukters bidrag til saltinntak

Baardseth, Pernille; Hovland, Ellen Margrethe

2013

Go´mørning

2013

Forskning.no
Norges forskningsråd

Laksens vekst- og stressnivå påvirkes av svingende oksygenverdier.

Remen, Mette; Oppedal, Frode; Olsen, Rolf Erik; Imsland, Albert; Torgersen, Thomas; Aas, Turid Synnøve

2012

Norsk Fiskeoppdrett

Varmebehandling av oppdrettslaks bryter ned proteiner og endrer råvarens kvalitet

Hansen, Jorunn sofie; Savitri, Sari; Skipnes, Dagbjørn; Rosnes, Jan Thomas

2012

Norsk Sjømat

Mer enhetlig potetkvalitet

Afseth, Nils Kristian; Helgerud, Trygve

2012

Potet.no

Mer enhetlig potetkvalitet

Afseth, Nils Kristian; Helgerud, Trygve

2012

Baker og Konditor

Gode vibrasjoner

Perisic, Nebojsa

2012

Matindustrien

Metodar for påvising av lêrròte

Haugen, John-erik; Lundby, Frank; Eikemo, Håvard; Suthaparan, Aruppillai

2012

Norsk frukt og bær

Det sunne Måltid

Kirkhus, Bente; Lea, Tor Erling; Vegarud, Gerd Elisabeth

2012

NoFima Nyhetsbrev

Laks på krabbemenyen

Siikavuopio, Sten Ivar; Samuelsen, Tor Andreas

2011

Næringsnytte

Merdmiljø

Oppedal, Frode; Stien, Lars Helge; Gansel, Lars; Pascal, Klebert; Lader, Pål; Guenther, Jana; Remen, Mette; Aas, Turid Synnøve; Aure, Jan; Torgersen, Thomas

2011

Havforskningsrapporten

Spelt eller hvete?

Uhlen, Anne Kjersti; Moldestad, Anette Aamodt

2011

Baker og Konditor

Gluten til glede og besvær

Uhlen, Anne Kjersti; Moldestad, Anette Aamodt

2011

Baker og Konditor

Hvorfor varierer norsk mathvete i glutenkvalitet

Moldestad, Anette Aamodt; Uhlen, Anne Kjersti

2011

Baker og Konditor

Bakekvalitet i norskdyrket hvete

Moldestad, Anette Aamodt; Uhlen, Anne Kjersti

2011

Baker og Konditor

Prisstabiliserende kontrakter

Asche, Frank; Larsen, Thomas Andre

2011

Norsk Fiskeoppdrett

Publikasjon
År
Tidsskrift
Kategori