Fant 402 publikasjoner. Viser side 1 av 17:

Publikasjon
År
Tidsskrift
Kategori

Vi setter makrell i tomat under sterkt press

Rosnes, Jan Thomas; Rode, Tone Mari

2020

Fra fjord til bord - Blogg - forskning.no

Ben og brusk fra kylling kan bli menneskemat.

Kristoffersen, Kenneth Aase; Afseth, Nils Kristian

2020

Forskning.no
Norges forskningsråd

2020

Dagligvarehandelen

2020

Dagens Perspektiv

Fesk e jo fesk - eller?

Kristoffersen, Silje

2020

Fra fjord til bord - Blogg - forskning.no

2020

Fra fjord til bord - Blogg - forskning.no

2020

Today´s Manager SIM (Singapore Institute of Management)

2020

Blogg - Cheryl Marie Cordeiro - Academic Reflections

Å høste i tareskogen

Skipnes, Dagbjørn

2020

Fra fjord til bord - Blogg - forskning.no

2020

Forskersonen.no

Ikke ta alt for god fisk

Hassoun, Abdo

2020

Fra fjord til bord - Blogg - forskning.no

De nye mattrendene

Gonera, Antje

2020

Dagbladet på nett

Bearbeidet kjøtt og tarmkreft – kan vi gjøre norske produkter sunnere?

Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Kirkhus, Bente; Borge, Grethe Iren Andersen; By, Elin Lundekvam; Henriksen, Karianne Spetaas

2020

Norsk Tidsskrift for Ernæring

2020

Kjøttbransjen

Hvem bryr seg om pelletssei?

Hustad, Anette; Svalheim, Ragnhild Aven

2020

Fra fjord til bord - Blogg - forskning.no

2020

Blogg - Cheryl Marie Cordeiro - Lifestyle Blog

Publikasjon
År
Tidsskrift
Kategori