Fant 266 publikasjoner. Viser side 2 av 11:

Publikasjon
År
Tidsskrift
Kategori

2019

Norsk fiskerinæring

Melet

Løvaas, Andre; Holtekjølen, Ann Katrin

2019

Baker og Konditor

Alt henger sammen med alt

Løvaas, Andre; Holtekjølen, Ann Katrin

2019

Baker og Konditor

Simulated trawling: Exhaustive swimming followed by extreme crowding as contributing reasons to variable fillet quality in trawl-caught Atlantic cod (Gadus morhua)

Svalheim, Ragnhild Aven; Aas-Hansen, Øyvind; Heia, Karsten; Drangsholt-Karlsson, Anders; Olsen, Stein Harris; Johnsen, Helge K.

2019

bioRxiv - the preprint server for biology

Plast - "hot or not?"

Sivertsvik, Morten

2018

Matindustrien

Hva er de mest populære grønnsakene i salatbaren?

Slimestad, Rune; Hansen, Jorunn Sofie; Verheul, Michel

2018

Gartneryrket

2018

Norsk frukt og bær

2018

Norsk frukt og bær

Spis kjøtt som inneholder mye vitamin K2 og bli sterk

Rønning, Sissel Beate; Rødbotten, Rune

2018

Kjøttbransjen

Tillatelser i havbruk: Fra hvem og hvor til hvordan

Mikkelsen, Eirik Inge; Karlsen, Kine Mari; Hersoug, Bjørn

2018

Norsk Fiskeoppdrett

Kart og terreng?

Dreyer, Bent

2018

Norsk fiskerinæring

2018

Norsk fiskerinæring

Forecasting Arctic shipping

Larsson, Marius Runningen; Mikkelsen, Eirik Inge

2018

Fram Forum

Dala landhvete og Ølandshvete

Løvaas, Andre; Uhlen, Anne Kjersti

2018

Baker og Konditor

Emmer

Løvaas, Andre; Uhlen, Anne Kjersti

2018

Baker og Konditor

Kjempedurum

Løvaas, Andre; Uhlen, Anne Kjersti

2018

Baker og Konditor

Hvilke temaer er viktigst for bærekraft i havbruk?

Karlsen, Kine Mari; Mikkelsen, Eirik Inge; Robertsen, Roy; Winther, Ulf; Richardsen, Roger

2018

Norsk Sjømat

2018

Nf xpert : en spesialutgave av Norsk fiskeoppdrett

Forskeren forteller: Ja til mer av kylling og laks

Lindberg, Diana; Ytrestøyl, Trine

2018

Forskning.no
Norges forskningsråd

Bygg

Løvaas, Andre; Uhlen, Anne Kjersti

2018

Baker og Konditor

Svedjerug

Løvaas, Andre; Uhlen, Anne Kjersti

2018

Baker og Konditor

Enkorn

Løvaas, Andre; Uhlen, Anne Kjersti

2018

Baker og Konditor

Konsistenstilpasset mat: Ny internasjonal standard

Rosnes, Jan Thomas; Rognså, Guro Helgesdotter

2018

Kjøkkenskriveren

Trygg mat i ny innpakning

Berset, Synnøve Prytz; Kure, Cathrine F.

2018

Matindustrien

Publikasjon
År
Tidsskrift
Kategori