Fant 266 publikasjoner. Viser side 11 av 11:

Publikasjon
År
Tidsskrift
Kategori

2002

Gartneryrket

Bærsorter og syltetøykvalitet

Haffner, Karin; Rosenfeld, Hans J.; Finstad-Bye, Marte; Wegner Sundfør, Margareth

2002

Gartneryrket

Postharvest-konferanse - Mer vekt på smak, lukt og ernæring

Haffner, Karin; Jeksrud, Willy K.; Rosenfeld, Hans J.; Bengtsson, Gunnar

2000

InforMAT : tidsskrift fra MATFORSK

Proteinkvalitet og -innhold i hvete

Færgestad, Ellen Mosleth; Molteberg, Eldrid Lein; Baardseth, Pernille; Uhlen, Anne Kjersti; Magnus, Ellen Merethe

2000

Samvirke

Jordbæreksport i kontrollert atmosfære

Rosenfeld, Hans; Haffner, Karin; Jeksrud, Willy; Sundell, Hans

2000

?

Betydelig gulrotkompetanse står til bransjens disposisjon

Rosenfeld, Hans J.; Tandberg, Asbjørn; Haffner, Karin; Ditlefsen, Anne

1999

InforMAT : tidsskrift fra MATFORSK

Høyt fettinnhold ga mest røyksmak-butte fileter minst svinn

Mørkøre, Turid; Thomassen, Magny Skinlo

1999

?

Hvordan måle tekstur?

Mørkøre, Turid; Rørå, Anna Maria Bencze

1999

Norsk Fiskeoppdrett

Fett og protein i ulike deler av ørretfileten

Mørkøre, Turid; Unander, E.; Hansen, A. Å.; Solbakken, R.

1999

Norsk Fiskeoppdrett

1999

Norsk Fiskeoppdrett

Svinnårsaker ved produksjon av wienerpølser - eit kvalitetsforbetringsprosjekt

Rukke, Elling-Olav; Askvig, Anne Sofie; Gundersen, Lill-Ann

1999

Næringsmiddelindustrien

Omtale: Mør biff kan være arvelig bestemt

Aass, Laila; Berg, Jan; Brenøe, Ulrik T.; Skarpeid, Hans-Jakob

1999

Bondebladet

1997

InforMAT : tidsskrift fra MATFORSK

1994

Ottar

1992

NIR news

Publikasjon
År
Tidsskrift
Kategori