Fant 271 publikasjoner. Viser side 1 av 11:

Publikasjon
År
Tidsskrift
Kategori

A Nanopore Based Chromosome-Level Assembly Representing Atlantic Cod from the Celtic Sea

Kirubakaran, Tina Graceline; Andersen, Øivind; Moser, Michel; Arnyasi, Mariann; McGinnity, Philip; Lien, Sigbjørn; Kent, Matthew Peter

2020

G3: Genes, Genomes, Genetics

IgM+ and IgT+ B Cell Traffic to the Heart during SAV Infection in Atlantic Salmon

Bakke, Anne Flore; Bjørgen, Håvard; Koppang, Erling Olaf; Frost, Petter; Afanasyev, Sergey; Boysen, Preben; Krasnov, Aleksei; Lund, Hege

2020

Vaccines
MDPI

Mer miljøvennlig laks

Rotabakk, Bjørn Tore; Iversen, Audun; Heide, Morten; Bergman, Kristina; Ziegler, Friederike; Lerfall, Jørgen

2020

Matindustrien

Effect of superchilling on Atlantic salmon quality through the value chain

Chan, Sherry Stephanie; Roth, Bjørn; Skare, Maren; Hernar, Malin; Jessen, Flemming; Løvdal, Trond; Jakobsen, Anita Nordeng; Lerfall, Jørgen

2020

Global Aquaculture Advocate

Frasorterte plommer og moreller - mange bruksmuligheter med riktig prosessering

Aaby, Kjersti; Meland, Jan; Vestgarden, Live Semb; Sevatdal, Sofie Geck; Hesthag, Bjørg; Børte, Svein

2020

Norsk frukt og bær

Hygiene i hvitfiskmottak.

Langsrud, Solveig; Møretrø, Trond; Moen, Birgitte

2020

Dagligvarehandelen

Hygiene i hvitfiskmottak.

Langsrud, Solveig; Møretrø, Trond; Moen, Birgitte

2020

Matindustrien

2020

Matindustrien

2020

Norsk fiskerinæring

Valgte norske tomater fremfor importerte

Bremnes, Emil; Hansen, Jorunn Sofie; Slimestad, Rune; Verheul, Michel

2019

Gartneryrket

Matlyst med unge entreprenører

Hægermark, Wenche Aale; Gonera, Antje; Hersleth, Stine Therese Alm

2019

Matindustrien

Sosial bærekraft i kystkommunene

Osmundsen, Tonje Cecilie; Mikkelsen, Eirik Inge; Hersoug, Bjørn

2019

Norsk Fiskeoppdrett

2019

Norsk Sjømat

Cereal beta-glucan and glycaemic response

Rieder, Anne; Ballance, Simon

2019

BakingEurope

Påvirker norske kjøtt-råvarer risikoen for kreft?

Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Henriksen, Karianne Spetaas

2019

Kjøttbransjen

Putting a stop to Listeria hysteria

Heir, Even; Holck, Askild Lorentz

2019

New Food Magazine

2019

Tekfisk

Auksjon eller kontrakt? Råfisklagets omsetning av ombordfryst hvitfisk

Sogn-Grundvåg, Geir; Zhang, Dengjun; Dreyer, Bent

2019

Norsk Sjømat

Er vi klare for sjømat på nett?

Pleym, Ingelinn Eskildsen; Voldnes, Gøril

2019

Norsk fiskerinæring

2019

Norsk fiskerinæring

Steking - prosessen som har gitt bakefaget sitt navn

Løvaas, André; Holtekjølen, Ann Katrin

2019

Baker og Konditor

Fermentering

Holtekjølen, Ann Katrin; Løvaas, André

2019

Baker og Konditor

2019

Horecanytt

Publikasjon
År
Tidsskrift
Kategori