Fant 279 publikasjoner. Viser side 1 av 12:

Publikasjon
År
Tidsskrift
Kategori

How AI is helping to solve key fish health issues

Ytteborg, Elisabeth; Sveen, Lene

2021

The Fish Site thefishsite.com

Salmon farming in the North: How do we regulate growth?

Solås, Ann-Magnhild; Kvalvik, Ingrid; Robertsen, Roy; Young, Nathan; Thorarinsdottir, Ragnheidur Inga; Simonsen, Knud; Sønvisen, Signe Annie; Johnsen, Jahn Petter

2021

Fram Forum

Ny «superkomponent» kan knekke listeria i mat

Løvdal, Trond Karsten; Rode, Tone Mari

2021

Matindustrien

2021

Today´s Manager SIM (Singapore Institute of Management)

2020

The Fish Site thefishsite.com

2020

The Fish Site thefishsite.com

2020

The Fish Site thefishsite.com

A genetic solution for tackling white spot syndrome virus in shrimp

Robinson, Nicholas Andrew; Lillehammer, Marie

2020

The Fish Site thefishsite.com

2020

Pursuit

Towards quantitative engineering for aquafeed extrusion process operation

Cheng, Hongyuan; Xue, Min; Li, Junguo; Samuelsen, Tor Andreas; Sørensen, Mette

2020

Aquafeed

Mer miljøvennlig laks

Rotabakk, Bjørn Tore; Iversen, Audun; Heide, Morten; Bergman, Kristina; Ziegler, Friederike; Lerfall, Jørgen

2020

Matindustrien

Effect of superchilling on Atlantic salmon quality through the value chain

Chan, Sherry Stephanie; Roth, Bjørn; Skare, Maren; Hernar, Malin; Jessen, Flemming; Løvdal, Trond; Jakobsen, Anita Nordeng; Lerfall, Jørgen

2020

Global Aquaculture Advocate

Frasorterte plommer og moreller - mange bruksmuligheter med riktig prosessering

Aaby, Kjersti; Meland, Jan; Vestgarden, Live Semb; Sevatdal, Sofie Geck; Hesthag, Bjørg; Børte, Svein

2020

Norsk frukt og bær

Hygiene i hvitfiskmottak.

Langsrud, Solveig; Møretrø, Trond; Moen, Birgitte

2020

Dagligvarehandelen

Hygiene i hvitfiskmottak.

Langsrud, Solveig; Møretrø, Trond; Moen, Birgitte

2020

Matindustrien

2020

Matindustrien

2020

Norsk fiskerinæring

Valgte norske tomater fremfor importerte

Bremnes, Emil; Hansen, Jorunn Sofie; Slimestad, Rune; Verheul, Michel

2019

Gartneryrket

Matlyst med unge entreprenører

Hægermark, Wenche Aale; Gonera, Antje; Hersleth, Stine Therese Alm

2019

Matindustrien

Sosial bærekraft i kystkommunene

Osmundsen, Tonje Cecilie; Mikkelsen, Eirik Inge; Hersoug, Bjørn

2019

Norsk Fiskeoppdrett

2019

Norsk Sjømat

Cereal beta-glucan and glycaemic response

Rieder, Anne; Ballance, Simon

2019

BakingEurope

Påvirker norske kjøtt-råvarer risikoen for kreft?

Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Henriksen, Karianne Spetaas

2019

Kjøttbransjen

Putting a stop to Listeria hysteria

Heir, Even; Holck, Askild Lorentz

2019

New Food Magazine

Publikasjon
År
Tidsskrift
Kategori