Fant 5764 publikasjoner. Viser side 231 av 231:

Publikasjon
År
Tidsskrift
Kategori

A comparison of CIE (1976) L*a*b* values obtained from two different instruments on several commodities

Baardseth, Pernille; Skrede, Grete; Næs, Tormod; Thomassen, Magny S.; Iversen, Arve; Kaaber, Lene

1988

Journal of Food Science

1988

Aquaculture
Elsevier

Studies on fatty acid a-oxidation in cucumber

Baardseth, Pernille; Slinde, Erik; Thomassen, Magny S.

1987

Biochimica et Biophysica Acta
Elsevier

Characteristics of a Vibrio sp. associated with the "Hitra disease" of Atlantic Salmon in Norwegian fish farms

Holm, Kåre Olav; Strøm, Ellen; Stensvåg, Klara; Raa, Jan; Jørgensen, Trond Ø.

1985

Gyobyo kenkyu - Fish pathology
Japan Publications Trading Co.

1983

Journal of the Science of Food and Agriculture

1983

Journal of the Science of Food and Agriculture

Peroxidase and catalase activity in carrot

Baardseth, Pernille; Slinde, Erik

1981

Food Chemistry

Forurensningsforskning i Årungen og Årungens nedbørfelt

Borgstrøm, Reidar; Eie, Jon Arne; Grøterud, Olav; Skogheim, Odd K.

1980

Vann

Publikasjon
År
Tidsskrift
Kategori