Fant 5508 publikasjoner. Viser side 1 av 221:

Publikasjon
År
Tidsskrift
Kategori

CtrlAQUA - Annual Report 2019 - CtrlAqua - Centre for Closed-Containment Aquaculture

Espmark, Åsa Maria Olofsdotter (ed.); Kraugerud, Reidun Lilleholt (ed.); Juul-Dam, Kasper Thøring (ed.)

2020

Norges Forskningsråd

The ability of 10–11-year-old children to identify basic tastes and their liking towards unfamiliar foods

Ervina, Ervina; Berget, Ingunn; Nilsen, Alexander; Almli, Valerie Lengard

2020

Food Quality and Preference
Elsevier

2020

Food Control
Elsevier

Bearbeidet kjøtt og tarmkreft – kan vi gjøre norske produkter sunnere?

Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Kirkhus, Bente; Borge, Grethe Iren Andersen; By, Elin Lundekvam; Henriksen, Karianne Spetaas

2020

Norsk Tidsskrift for Ernæring

Use of recycled materials as mid layer in three layered structures-new possibility in design for recycling

Radusin, Tanja; Nilsen, Jorunn; Larsen, Sondre; Annfinsen, Steffen; Waag, Charlotte; Eikeland, Marianne Sørflaten; Pettersen, Marit Kvalvåg; Fredriksen, Siw Bodil

2020

Journal of Cleaner Production
Elsevier

2020

Kjøttbransjen

Prototype produksjon og markedstesting av proteinpulver fra torsk (Go BIG)

Vang, Birthe; Lian, Kjersti; Reinholdsen, André; Whitaker, Ragnhild

2020

Nofima AS

Arealforvaltning av norsk havbruksnæring. Vurdering av scenarioer i «Havbruksforvaltning 2030»

Hersoug, Bjørn; Mikkelsen, Eirik Inge; Robertsen, Roy; Osmundsen, Tonje Cecilie

2020

Nofima AS

Bærekraftig kyst: utvikling av et Kystbarometer for Nord-Norge

Engen, Sigrid; Hausner, Vera Helene; Mikkelsen, Eirik Inge; Gundersen, Hege; Christie, Hartvig C; Falk-Andersson, Jannike; Espinasse, Marina; Lennert, Ann Eileen; Olsen, Erik Joel Steinar; Fauchald, Per

2020

Norsk institutt for naturforskning (NINA)

Hvem bryr seg om pelletssei?

Hustad, Anette; Svalheim, Ragnhild Aven

2020

Fra fjord til bord - Blogg - forskning.no

Temperature fluctuations in processing and distribution: Effect on the shelf life of fresh cod fillets (Gadus morhua L.)

Lorentzen, Grete Elisabeth; Ageeva, Tatiana Nikolaevna; Heide, Morten; Esaiassen, Margrethe

2020

Food Control
Elsevier

OPTIROT - Optimalisering av råvarer og teknikk for bedre kvalitet og redusert svinn under lagring av rotgrønnsaker.

Thomsen, Mette Goul; Indergård, Erlend; Heltoft, Pia ; Guren, Gerd; Wold, Anne-Berit; Larsen, Hanne; Asalf, Belachew

2020

NIBIO

2020

Journal of Photochemistry and Photobiology. B: Biology
Elsevier

Dimensional change and cook loss during heating of fish: Problem formulation and semi-empirical modeling approach

Blikra, Marthe Jordbrekk; Hodnefjell, Åse Venke; Feyissa, Aberham H.; Skipnes, Dagbjørn

2020

Journal of Food Engineering

Lamb or hogget meat – A different sensory profile? Extending the fresh meat season in Norway

Bhatti, Muhammad Azher; Øvrum Gaarder, Mari; Steinheim, Geir; Hopkins, David Laurence; Horneland, Rune; Eik, Lars Olav; Ådnøy, Tormod

2020

Small Ruminant Research

Microalgal Schizochytrium limacinum Biomass Improves Growth and Filet Quality When Used Long-Term as a Replacement for Fish Oil, in Modern Salmon Diets

Kousoulaki, Katerina; Berge, Gerd Marit; Mørkøre, Turid; Krasnov, Aleksei; Bæverfjord, Grete; Ytrestøyl, Trine; Carlehög, Mats; Sweetman, John; Ruyter, Bente

2020

Frontiers in Marine Science

Cross-national differences in child food neophobia: A comparison of five European countries

Proserpio, C.; Almli, Valerie Lengard; Sandvik, P.; Sandell, M.; Methven, L.; Wallner, M.; Julani, H.; Zeinstra, G.G.; Alfaro, B.; Laureati, M.

2020

Food Quality and Preference
Elsevier

"Fisk og folk" Fiskeripolitikkens betydning for sysselsetting og bosetting i fiskeriavhengige samfunn i Norge, Island og Færøyene

Iversen, Audun; Henriksen, Edgar; Viðarsson, Jonas; Þórðarson, Gunnar; Laksá, Unn; Laksafoss, Magni

2020

Nofima AS

2020

Blogg - Cheryl Marie Cordeiro - Lifestyle Blog

Listeria monocytogenes biofilm removal using different commercial cleaning agents

Fagerlund, Annette; Heir, Even; Møretrø, Trond; Langsrud, Solveig

2020

Molecules
MDPI

2020

Journal of Aquatic Food Product Technology
Haworth Press

2020

Fra fjord til bord - Blogg - forskning.no

2020

Fra fjord til bord - Blogg - forskning.no

2020

Aquaculture Environment Interactions

Publikasjon
År
Tidsskrift
Kategori