Fant 5977 publikasjoner. Viser side 1 av 240:

Publikasjon
År
Tidsskrift
Kategori

Global ecological and economic connections in Arctic and sub-Arctic crab markets

Kaiser, Brooks A.; Kourantidou, Melina; Ahsan, Dewan; Bakanev, Sergey; Burmeister, AnnDorte; Eckert, Ginny L.; Fernandez, Linda M.; Hong, Hyun Pyo; Monsalve, Albert Alexandre; Mullowney, Darrell; Nøstvold, Bjørg Helen; Park, Hojeong; Poulsen, Edward; Ravn-Jonsen, Lars; Siddon, Chris; Sundet, Jan Henry; Tokunaga, Kanae; Yamamoto, Masashi

2021

Marine Policy
Elsevier

Lakseoppdrett: Ulike forvaltningregimer, samme verktøy?

Kvalvik, Ingrid; Solås, Ann-Magnhild

2021

NorskFisk.no - Nettstedet til Norsk Fiskerinæring

Vil knekke makrellkoden med et SMELL

Aspevik, Tone; Wubshet, Sileshi Gizachew; Gaarder, Mari Øvrum

2021

Kyst og fjord

Metoder for måling av oksygen og vanndampgjennomgang

Larsen, Hanne; Grøvlen, Magnhild Seim

2021

Matindustrien

2021

Journal of Aquatic Food Product Technology
Haworth Press

High-Pressure Processing for the Production of Added-Value Claw Meat from Edible Crab (Cancer pagurus)

Lian, Federico; De Conto, Enrico; Del Grippo, Vincenzo; Harrison, Sabine M.; Fagan, John; Lyng, James G.; Brunton, Nigel P.

2021

Foods
MDPI

Smaksnøytrale protein fra makrell (SMELL). Delrapport for AP2, AP3 og AP4

Aspevik, Tone; Øvrum Gaarder, Mari; Wubshet, Sileshi Gizachew; Molesworth, Peter Patrick; Dankel, Elin Katinka; Berget, Ingunn; Thoresen, Lars; Haugen, John-Erik; Solstad, Runar Gjerp; Vang, Birthe; Glomm, Wilhelm; Lindberg, Diana

2021

Nofima AS

Økonomiske og miljømessige konsekvenser av reguleringer og institusjonelle rammer – Faglig sluttrapport

Isaksen, John Roald; Hermansen, Øystein; Standal, Dag; Bendiksen, Bjørn Inge; Jafarzedeh, Sepideh; Dreyer, Bent

2021

Nofima AS

Hvorfor følger ikke alle loven?

Sogn-Grundvåg, Geir; Kvalvik, Ingrid

2021

Geirs videoblogg om sjømatkvalitet - forskning.no

Hvorfor sløser vi med den dyrebare torsken?

Sogn-Grundvåg, Geir; Henriksen, Edgar

2021

Geirs videoblogg om sjømatkvalitet - forskning.no

Hva skjer når fisken går i garnet?

Sogn-Grundvåg, Geir; Svalheim, Ragnhild Aven

2021

Geirs videoblogg om sjømatkvalitet - forskning.no

Ville du betalt mer for en god fisk enn en dårlig?

Sogn-Grundvåg, Geir; Lindberg, Stein-Kato

2021

Geirs videoblogg om sjømatkvalitet - forskning.no

Har fisken noe å skjule?

Sogn-Grundvåg, Geir; Heia, Karsten

2021

Geirs videoblogg om sjømatkvalitet - forskning.no

Technical feed quality influences health, digestion patterns, body mineralization and bone development in farming of the stomachless cleaner fish ballan wrasse (Labrus bergylta)

Kousoulaki, Katerina; Grøtan, Espen; Kortner, Trond M.; Berge, Gerd Marit; Haustveit, Gunhild; Krogdahl, Åshild; Nygaard, Halvor; Sæle, Øystein; Chikwati, Elvis Mashingaidze; Lein, Ingrid

2021

Animal Feed Science and Technology
Elsevier

Improved estimation of in vitro protein digestibility of different foods using size exclusion chromatography

Rieder, Anne; Afseth, Nils Kristian; Böcker, Ulrike; Knutsen, Svein Halvor; Kirkhus, Bente; Mæhre, Hanne K; Ballance, Simon; Wubshet, Sileshi Gizachew

2021

Food Chemistry
Elsevier

Anti-listerial properties of chemical constituents of Eruca sativa (rocket salad): From industrial observation to in vitro activity

Fagerlund, Annette; Wubshet, Sileshi Gizachew; Møretrø, Trond; Schmidt, Gesine; Borge, Grethe Iren Andersen; Langsrud, Solveig

2021

PLOS ONE

Med trygg mat i sentrum

Langsrud, Solveig

2021

Mat og helse i skolen

Mikrobiologi og produksjonshygiene i fiskemelindustrien

Nygaard, Halvor; Vander Roost, Jan Pieter

2021

Nofima AS

Fangstskaderegistrering 2014–2020 - Vurdering av kvalitetstilsyn i regi av Norges Råfisklag

Joensen, Sjúrður; Bendiksen, Bjørn Inge; Martinsen, Gustav; Tobiassen, Torbjørn; Nilsen, Heidi

2021

Nofima AS

Protein enrichment of wheat bread with the marine green microalgae Tetraselmis chuii – Impact on dough rheology and bread quality

Waqas, Muhammad; Ballance, Simon; Uhlen, Anne Kjersti; Kousoulaki, Katerina; Haugen, John-Erik; Rieder, Anne

2021

Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie
Academic Press

Rest Plant Materials with Natural Antioxidants Increase the Oxidative Stability of Omega-3-Rich Norwegian Cold Pressed Camelina sativa Oil

Nilsson, Astrid; Wetterhus, Elin Merete; Østbye, Tone-Kari K; Haugen, John-Erik; Vogt, Gjermund

2021

ASC Food Science and Technology

Publikasjon
År
Tidsskrift
Kategori