Nofimas forskere undersøker blant annet hvordan matprodusenter kan kontrollere bakterier og andre mikroorganismer. Resultatene publiseres i vitenskapelige journaler og i tidsskrifter og media.
Nofimas forskere undersøker blant annet hvordan matprodusenter kan kontrollere bakterier og andre mikroorganismer. Resultatene publiseres i vitenskapelige journaler, i tidsskrifter og i media. Foto: Jon-Are Berg-Jacobsen/Nofima

Søk i alle våre publikasjoner

Dataene hentes fra Cristin (Current Research Information System In Norway)

Publikasjonsbasen forteller deg hvor noe er publisert. Flere publikasjoner er også tilgjengelig i fulltekst og kan lastes ned. Publikasjoner som ikke foreligger i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver. Kontakt gjerne Nofimas bibliotek om du har spørsmål om våre publikasjoner.

Trenger du hjelp? Kontakt Nofimas bibliotek med dine spørsmål om publikasjoner:
Kjetil Aune

Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no

Publikasjonsbasen vår inneholder:

  • Vitenskapelige artikler i norske og internasjonale tidsskrifter
  • Åpne rapporter/avhandlinger
  • Bøker/kapitler i bøker
  • Populærvitenskapelige artikler
  • Kronikker, leserinnlegg
  • Presentasjoner, foredrag
  • Mediebidrag

 

Skriv inn «etternavn, fornavn»

Velg kategori for å avgrense søket


Velg fra årtil år for å avgrense søket

Klikk «Søk» for å få en URL som kan bokmerkes.

Tittel År Språk Kategori
Tittel År Språk Kategori